Back 4 Blood - a PC-s látványról szól az új előzetes

  • Írta: gorien
  • 2021. július 20.
  • Videó
Link másolása
A Left 4 Dead-játékok szellemi örökösének tekinthető Back 4 Blood legújabb előzetese nem a tartalomra, hanem a látványra koncentrál. Pontosabban arra, hogy PC-n milyen grafikára számíthatunk a zombimészárlástól.

A Turtle Rock Studios a Left 4 Dead-formulát támasztja fel a Back 4 Bloodban. Az alapfelállásban kooperatív lövöldében a Ridden nevezetű zombikkal küzdünk meg, ugyanakkor az E3-on kiderült, hogy a PvP-módot sem kell hiányolnunk a játékból. Önállóan játszható kampány is kap benne helyet, de eleinte még ahhoz is szükséges lesz az állandó internetkapcsolat.

A fejlesztők ma újabb előzetessel jelentkeztek, amely ezúttal nem a tartalmat, hanem a PC-n várható látványt érinti. A videó végigveszi, miféle grafikára számíthatunk számítógépen: 4K-s felbontásra, limit nélküli framerate-re, az ultraszéles monitorok (illetve több monitor) támogatására, és az NVIDIA DLSS sem marad ki a felhozatalból. Emellett a cross-play lehetőségét sem felejtik el megemlíteni.

Augusztus 5-9. között a nyílt bétatesztben kipróbálhatjuk majd, mit tud a Back 4 Blood, a megjelenésig pedig október 12-ig kell várnunk. PC mellett PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en játszhatunk majd vele, rögtön az első napon pedig az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...