Bemutatkozik az NBA Live 08

  • Írta: Daks
  • 2007. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bemutatta az EA Sports NBA Live sorozatának legújabb, 2008-as darabját. A bejelentés mellé két új képet is mellékelt a kiadó.
Az Electronic Arts bemutatta az EA Sports NBA Live sorozatának legújabb, 2008-as darabját. A bejelentés mellé két új képet is mellékelt a kiadó.

A játék PC-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re készül, a megjelenés pedig 2007. október 2-án lesz esedékes. A 2007/2008-as idényt feldolgozó NBA Live 08 készültét már korábban is tudni lehetett, azonban csak most érkeztek meg az első konkrét információk. A játék az NBA Street Homecourt, a Madden NFL 08 és az NCAA Football 08 motorját használja majd, kinézete 100%-os nextgen lesz. A PS2-es és az Xbox-os verziót ezúttal elfelejthetjük, a fejlesztők csak az új konzolokra helyezik a hangsúlyt. Jó hír azonban, hogy lesz Wii-s átírat is, melyben a mozgásérzékelős Wiimote-tal kell majd végrehajtanunk a különböző cseleket. Nagyon várjuk már!
9.
9.
dezsi7
hello.megvettem az nba live 08-at de amikor ramegyek hogy be akarom jaccani akkor fekete lesz az egesz kepernyo nem tugyatok mi lehet a baj?
9.
9.
dezsi7
amikor arra megyek ra hogy jaccani akarok
8.
8.
nbawii
én is úgy tudom, hogy nem pattog..............de emellett azt hiszem nem is vág, és horgász botként sem funkciónál....akkor nem lehet vele Link-et irányítani a Zelda-ban? a mozdulatokat csak imitálni kell...nem kell ténleg eldobnod a remote-t...............egyébként a "melyben a mozgásérzékelős Wiimote-tal kell majd végrehajtanunk a különböző cseleket" mondat csak a cselekre vonatkozik vagy pölö zsákolni is vele tudunk.......mert az odavágna azt hiszem
7.
7.
viperking
tudtommal a WiiRemote nem pattog
6.
6.
tjames
Nekem (haverokkal egyetemben) pölö a Homecourt nagggyon bejön. Igaz még csak a demoval játszottam, de meglesz hamarosan a teljes verzsön is.
5.
5.
fojesz
Azért nem így fog kinézni a játék, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Szép lesz, de nem ilyen - pláne tudva azt, hogy hogyan nézki a Homecourt. Kicsit belelkesültek a fotosopos arcok. :)
4.
4.
nimat16
ja és a játék szupersztárja Gilbert Arenas lesz.Ő az úgynevezett cover athlete!
3.
3.
nimat16
nagyon szép lesz a játék!!!viszont az újítások még fontosabbak.Teljesen átalakították a játékmenetet.A csapatjátékra helyezték a hangsúlyt,az alapoktól építették fel újra a játékot.Valamint az ütközési rendszer is teljesen új lesz.
2.
2.
Tomasonda
én már láttam a madden nfl 08-ból képeket és sztem a grafikán semmit se változtattak! :((
1.
1.
dan91
ez most tényleg ingame kép?? mert akkor nagyon ütős lesz. egyébként remélem a fifa sorozat is újít a grafon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...