A Venom 2 premierje csúszik még egy hónapot

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Amerikában megint felfutóban a koronavírus-fertőzések száma, a Sony épp ezért úgy döntött, hogy ismét arrébb helyezi a Venom: Let There Be Carnage bemutatójának így is sokat taszigált időpontját.

A Venom folytatása előtt továbbra sem sima az út: tavalyról áthelyezték idén tavaszra, onnan szeptemberre, de a szimbióta antihős legújabb kalandja még ott sem tudta megvetni a lábát. A Deadline információ szerint mivel Amerikában újra emelkedik a COVID-19-es esetek száma (és ezzel csökken a mozilátogatási hajlandóság), a Sony beiktatott egy újabb, majdnem egy hónapos halasztást.

Ez alapján a Venom: Let There Be Carnage október 15-én kerül mozikba a tengerentúlon – kérdés, hogy ez a magyarországi premiert is érinti-e. A Vérontót is felvonultató folytatáshoz egyébként nemrég jött ki a második előzetes, amelyben valamivel többet láttunk a sztoriból és a két idegen szimbiótából is.

26.
26.
Blueberry
#25: Az se mindegy milyen a doki hozzáállása ;) a háziorvosom például mindig rendesen végzi a dolgát,ellenben amikor kórházban feküdtem,jó ha hetente találkoztam az orvosommal (igaz,rehabilitáció volt,de akkor is)
25.
25.
momant
a kórházi állapotok témában teljesen felesleges példákat kiragadni. vannak teljesen jó , nyugat európai szintû kórházak is , de nagyon sok helyen egy normális alapellátás is hiányzik.TBs idõpontot lehetetlen kapni bizonyos vizsgálatokra, beavatkozásokra. akinek vannak jó tapasztalatai, kapcsolatai stb az szerencsés, örüljön neki.
24.
24.
momant
23.
23.
momant
#16: Bocs, nyilván nem személyes megítélésnek szántam, a legjobb szülõi igyekezetek közepette is történnek ilyenek. Arra próbáltam csak utalni, h egy gyerek nem bír felnõtt jogokkal, és nem látja át a világot, hiányos tudása tapasztalatai révén sem. kiszolgáltatott több rétegnek is, a környezete határozza meg nagy részben. de egy felnõttnek is sokszor csak a bizalom marad. jellemzõ ez az orvoslásra is minthogy senki nem végez min 7 évig orvosi egyetemet , aki nem az. tehát sokszor a felnõtt, így a szülõ is kiszolgáltatott. ezért dühített a lenti vélemény. orvoslásban igenis az orvosnak van legfõbb felelõssége, a kórházi rendszerben, állapotokban az elmúlt év vezetõinek, nem egy gyereknek.
18.
18.
DragonBleacPiece
Nekem 10 éve érzéstelenítés nélkül vágtak ki egy gyulladt tályogot a bőröm alól,mert rossz helyen kente be a nővér,es mai napig bármi történik velem egyszerűen legyintek rá,mert kb földöntúli fájdalmakban volt részem és nem foglalkoztat egy ágy sarkába beütött lábujj.
17.
17.
Helium Prime
Akik szerint a magyar egészségügy szar azokat gondozzák például az angolok!!! Gyurcsány idején
mondjuk szar volt!Akkor az én kezem is érzéstelenítés nélkül varták meg még a lábra húzott zacskót is visszakérték a János vágóhídon,de azóta azért vaknak kell lennie annak vagy hetedikesnek aki nem látja a különbséget. Februárban is voltam 8 napot a gyerekkel és szinte kinyalták a seggünket,mind a 7 nővér+dokik! Ja és nem fogadtak el semmit!Így távozás után hagytunk 40 tábla csokit sumákba nekik.
16.
16.
Blueberry
#15: A szülőket hagyjuk ki kérlek ;) de köszönöm,hogy igazat adsz nekem (édesanyámnál nincs jobb,”apámat” meg inkább hagyjuk)
15.
15.
momant
#13: bzmeg te egy gyereket ítélsz meg aki azt sem tudja milyen lehetõségei vannak az életben. anyagiakban pedig a legtöbbnek semmi. nem tudhatod mi van az agyában milyen neveltetést kapott stb stb. kuruzslókról meg senki nem beszélt. ez honnan jött? nagyon sokra tartom az orvosokat és teljesen tudománypárti vagyok. de azt is tudom hogy mûködik a rendszer és sajnos az orvosok is sokszor egymás és a betegek farkasai is. nagyon sok közülük a pénzt választja, de erre az eü állapotai, igazságtalanságai is kényszerítik õket pszichésen. Azt mondani , h ez ami megtörtént 90% ban egy gyerek felelõssége és nem a trehány vagy képzetlen vagy fösvény felnõtt orvosé , nem a rendszeré, nem a nevelõ felnõtté, vagy nem a politikáé ami megteremti, h egy gázszerelõnek annyi pénze legyen mint az összes orvosnak , kórháznak együttvévd annyira buta és szûklátókörû már ne is haragudj. pont te vagy itt a kuruzsló aki nyomja a saját életébõl szõtt egyetlen igazságát , miközben a tudományt nélkülözi. azt h egy gyereknek pszichésen, tudásban, anyagiakban ...rengeteg dolgot lehetne itt mondani.., a legtöbb esetben lehetõsége sincs saját akarata kifejezésére, már ha esetleg el is jutott már az önérvényesítés egy magasabb fokára. bocs de nem láttam még az életben olyan tizenévest aki felnõtt ráhatás nélkül ct-t mrt kért volna magának. a gyerekek megbíznak a felnõttekben mert ez a dolguk erre nevelik õket, sokukat úgy , h mást ne is gondoljanak..
14.
14.
Blueberry
#13: Jól van olcsó János ;) megmondtad a tutit,mostmár vissza vehetsz az arcodból (megnézném te mit csináltál volna gyerek ként,ha sokadjára is rádfogja az orvos h “csak hazudsz hogy ne kelljen iskolába járnod”) közben meg olyan fájdalmaid vannak,hogy néha mozdulni is nehéz
13.
13.
crytek
#11: Reagálhatsz bárhogy engem nem zavar. Ha te mindennek bedőlsz amit a kuruzslók mondanak akkor így jártál fogadd és szenvedj a következményektől.

" h valakit nem küldenek 8 évig ct re az igenis orvosi és politikai felelõsség'

Ha valaki ennyire magatehetelen hogy nem jön rá magától hogy van más lehetőség is mint amit az "orvosok" mondanak neki az meg a saját felelőssége..

11.
11.
momant
#8: ja , az a természetes h egy 10-18 éves gyerek a felnõtt orvosok ,szülõk, gondozók tudását tanácsait megvetve , ráront egy könnyen zsákmányolható ct re. tõzsdén szerzett vagyonát rá is teszi egybõl a magánorvoslás rulettasztalára és a másodikban szervált pilótaigazolványával kirepül németországba, h a lehetõ legjobb ellátásban részesüljön. bár magát mûti tükörbõl, más kezébe sosem adná felvilágosult életét, de tudja a német nõvérek wurstjánál jobb rehabilitáció nincs. - te csecsemõként már magadnak kavartad kását v miafsz van? : ) persze ebben az országban csak a senkibbek kell , h feleljenek bármiért is. amúgy nem egy orvos van a családban, és ezért méginkább fbasz ez a téma. az, h valakit nem kuldenek 8 évig ct re az igenis orvosi és politikai felelõsség. egyrészt szakmai másrészt azé , h mindenki azon nyerészkedik vagy jobb esetben csak spórol amin tud, de az átlagot otthon kvára nem érdekli a másik ember. szóval húzz ezzel a macsó dumával máshova. válaszom 99 százakékban a te felelõsséged mert tudnok kellene felnõttként , h lesz aki így reagál. :)
9.
9.
Blueberry
#8: Melyik része nem tiszta annak,hogy sok orvos meg vizsgált,és mindegyik kitalált valamit, ahelyett hogy rendesen kivizsgálta volna a panaszaim?
8.
8.
crytek
#7: Az ok hogy az egészségügy gáz. De az hogy te magad nem tettél semmit az még nagyobb. Eleve ha 1-2 hónaposnál komolyabb a baj és ilyen tájon mint neked legelső az MRI vagy CT... Szóval 90% a te sarad 10% a egészségügyé

Egyébként ha fáj ha nem az emberekkel sokkal nagyobb a baj. Ugyanis ha valamiért menni kell és tenni + fizetni akkor már annyira nem is fontos inkább elviselik a fájdalmat csak akkor mennek oda amikor már "késő"...
7.
7.
Blueberry
#6: Azt mondták le vannak tapadva az izmaim,tornáztassam…aztán mikor legközelebb mentem azt mondták,biztos meghúztam,menjek gyógyúszásra,aztán amikor az sem használt rám fogták,hogy hazudok,hogy lóghassak,akkor megelégeltem és megpróbálkoztam más módszerekkel (akupunktura,csont kovács,masszázs…) de mind csak időlegesen használt…teltek az évek,a magatartásom leromlott (ki raktak az iskalából) a barátaimat+a családom elkergettem magam mellől,mert függő lettem (az csillapította a fájdalmam…egy ideig) aztán miután betöltöttem a 18-at,egy alkalommal már úgy fájt,hogy ügyeletre kellet mennem,ott kaptam valami injekciót amitől elszáltam…aztán a haza fele úton állra estem,az állam széttört és átszúrta a hallójáratom, kihívták a mentőket és akkor végre hajlandóak voltak CT vizsgálatot csinálni,hogy az agyamból vérzek-e,kiderűlt hogy nem,de 6darab különböző méretű daganat van a fejemben (a legnagyobb már a nyakamba nőve) akkor azt mondták h műtét nélkül 2 hetem van,de nem műtenek meg,mert 99% hogy a műtőasztalon halok meg,aztán nem tudom hogyan,de eljutott a hírem egy dokihoz,aki azt mondta “az ő lelkiismerete nem bírná el,ha nem próbálna meg megmenteni”és megmentett…,de a lényeg:szerintük amiért nem dolgoztam 1 hetet sem,ezért nyugdíj járadékra vagyok jogosult,akkor kaptam 32.333 forintot havonta (ezt 8 év után hajlandóak voltak 38ezerre emelni) végűl a második műtétem elött (az 4 évvel az első után volt)megismertem egy srácot akivel naggyából ugyanez történt,csak neki volt ideje 1 HETET dolgozni,és ennyitől már háromszor annyi a nyugdíja mint nekem…ennyit a igazságos magyar kormányról
6.
6.
Blueberry
Ha már ennyire bele lendültünk a mesélésbe,én is szeretném nagyvonalakban leírni a tapasztalataim a a csodálatos egészségügyünkről,kb. 10 éves lehettem amikor először mentem orvoshoz,mert fájt a nyakam
5.
5.
Shame
#4 Ja bocs ez a Venom os cikk. Akkor arra meg várunk
4.
4.
Shame
#3
Én is pont így vagyok ezzel, viszont felháborító, hogy fizetem a rohadt tb-t és még ingyen teszt sincsen. Ha el akar az ember menni csak egy sima laborra, hogy megnézesse a vérképét amire 6 havonta kéne járni mint fogdokihoz. És a beutalón meg kell indokolnia a háziorvosnak, hogy miért kell labor. Ez milyen már. Ezt kéne kötelezővé tenni 6 havonta vérvétel évente tüdőszűrés mint régen ja de akkor hamar kiderülne még idejében hogy baj van amin akár gyógyszerrel vagy gyógyszer nélkül lehetne segíteni nem mikor már késő. De hát itt inkább az van hogy mihamarabb patkolj el. Bekerülsz egyszer korházba aztán csak zsákba jössz ki. Keresztanyámmak csomót találtak a mellében a doki beutalta mamográfiára 6 hónap az időpont addigra elterjedt a rák mondták ha 3 hónappal előbb jön még élhetne. 2 gyereke végignézte a halálát. Volt Főnököm vért látott a székletében elment a dokihoz azt mondták aranyér de nem javult ott volt a vér majd 6 hónap mulva kiderült, hogy bocs rák de már csak kemó de abba belehalt 2 kisgyereke volt. Ennyit a magyar egészségügyről és azóta ez csak szarabb. És sorolhatnám két ismerősőm halt meg covid oltás után, egy meg rutin műtét után. Rámodták hogy covidos lett bennt és azért de a boncolás kimutatta hogy vérmérgezésbe halt meg. Műtét közbe kapta. Na mind1 nem ez a téma de kikivánkozott belőlem is.
A cikkhez én leszarom a disney-t szinkron úgyse lesz lehet felirat se úgyhogy majd letöltjük mint eddig és készítünk feliratot a sorozatokhoz
3.
3.
crytek
#2: "Az emberek félnek, de legalábbis tartanak mindentől ami ismeretlen, új."

A gyengékeg az idősek bármire rávetőek van az országban 3.5 millió ember aki pont leszarja ki mivel hogy ijesztget nem érdekli se a vírus sem az oltás. Ez így van rendjén. Anno pestis ellen se volt semmi ami milliószor veszélyesebb volt azt mégis vége lett. Itt is hagyni kéne a vérbe tegye ez a fos a dolgot. Dehát akkor nem tudnának a nagyok a szarjaikkal milliárdokat keresni...
Ami külön szánalom van ahol már ételt/pénzt ajánlanak ha mégis kisérleti nyúlnak mész...
Szerencsére ezek a buzi diszkriminativ intézkedések nem igen érintenek mert vírus nélkül se jártam olyan helyekre.

3.5 millió társammal együtt továbbra is bízok a saját immunrendszeremben. Mondjuk egy antitest vizsgálatra lehet befizetek majd mert azért érdekel hogy átestem-e már ezen a szaron
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...