Lelőtték a The Simpsons: Hit & Run remake-jét

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 22.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem volt hosszú életű az a rajongói remake, amit Reubs készített a 2003-as GTA-klónból, a The Simpsons: Hit & Runból az Unreal Engine 5 segítségével. A munka már jól haladt, de jogi problémák miatt kukázni kellett a projektet.

Reubs az elmúlt időszakban az egyik régi kedvencét, a The Simpsons: Hit & Runt kezdte el átöltöztetni modern köntösbe az Unreal Engine 5 segítségével, azonban szerzői jogi problémák merültek fel, és így sajnos mehet a levesbe az egész alkotás. A YouTube-os tartalomgyártó még egy videót is feltöltött az eddigi munkájáról, amihez egyébként egy demó is megjelent, viszont az már biztos, hogy sajnos mi ezt nem fogjuk tudni kipróbálni:

Az eredeti kiadót, a Vivendi Gamest az Activision vásárolta fel még 2007-ben, így valószínűleg kevés rá az esély, hogy kapunk a jövőben egy hivatalos remastert/remake-et a játékból. Reubs munkájához egyébként az eredeti játék vezető dizájnere, Joe McGinn is gratulált a kommentek között, és hozzátette, hogy tökéletes ízelítőt kapott abból, hogyan festene a játék a mai hardvereken.

1.
1.
Nothing
Spoiler: Maggie volt az. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...