Diablo II: Resurrected - újabb hősök kaptak videót

  • Írta: Baloo
  • 2021. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Diablo II: Resurrected választható karaktereinek videós formában történő bemutatkozása, ezúttal az elemi mágiában jártas varázslónő és a hatalmas pajzsokkal, illetve hittel harcoló paladin kapott saját előzetest.

Pár nappal ezelőtt a Diablo II: Resurrected készítői útjára indítottak egy vadonatúj videósorozatot, amiben az ARPG karakterosztályait mutatják be egy kicsit részletesebben. A barbár bemutatkozó trailere után pedig már most be is futott a következő két hősről a videó.

A sorceress a Diablo II legerősebb mágiahasználója: a hölgy könnyűszerrel parancsol a tűznek, a levegőnek és a víznek. Ezek az elemek hatalmas pusztításra képesek az ujjai között, amik olyan varázslatok képében öltenek testet, mint például a tűzhidra, a jégvihar és a hatalmas villámcsapások.

A paladin páncéljainál és pajzsainál csak egy dolog van, ami erősebb: a paplovag hite. Az úriember különböző aurákkal, isteni áldással, illetve a fény erejét segítségül hívva válik az élőhalottak és a démonok legádázabb ellenségévé, akinek a szent pörölycsapásai elől nem menekülhet egyetlen bűnös lélek sem.

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...