Conway - nyomozás egy ablak mögül

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A The Occupation alkotóinak újabb játéka ismét nyomozós lesz, de egy csavarral: csupán az ablakból figyelhetjük a szomszédság tagjait. Így kell rájönnünk, mi történhetett az eltűnt nyolcéves kislánnyal.

Amikor a nyolcéves Charlotte May eltűnik, az idilli Dahlia View élete felfordul, egyedül Robert Conway nyomozó vállalja magára, hogy megfejtse, mi történt – a helyzet csak az, hogy ő nem az a tipikus, fegyverlóbáló és rosszfiúpüfölő akcióhős. Conway már nyugdíjba vonult, és emellett kerekesszékes, így a házának ablakából megfigyelve, a szomszédokkal beszélgetve kell a rejtély végére járnia.

A Conway: Disappearance at Dahlia View-t már láthattuk a Future Games Show-n, de az új előzetes a megjelenési dátumát is fixálta. A fejlesztő White Paper Games a The Occupationnel már bizonyította, hogy egyedi módokon tudja megközelíteni a nyomozós játékokat.

Hogy ezúttal mit tettek le az asztalra, azt november 2-án tudjuk meg. A Conway PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is kapható lesz.

1.
1.
zozo76hun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...