Négyszázas autólistát villantott a Forza Horizon 5

A Playground Games közzétette azt a listát, amely a Forza Horizon 5 verdáit sorakoztatja fel. A felhozatalban már most több mint négyszáz autó szerepel, és az ígéretek szerint még bővíteni is fogják.

Ha valamiből sosem lehet elég egy autóversenyben, azok az autók, és tudja ezt a Playground Games is, amely nem is okoz csalódást e téren. A Forza Horizon 5 is tömve lesz járgányokkal, köztük olyan darabokkal, amelyek most először teszik tiszteletüket a sorozatban: ilyen például a 2020-as Ford Super Duty F-450 DRW Premium, az 1991-es Jaguar Sport XJR-15 és a Porsche Taycan Turbo S is.

A fejlesztők a minap közzétettek egy blogposztot, ebben szerepel azoknak a verdáknak a listája, amelyek biztosan helyet kapnak majd a játékban. A felhozatal már jelen állás szerint is 426 négykerekűt számlál, azonban ezt az ígéretek szerint folyamatosan bővítik majd a megjelenésig hátralévő időben, és persze a premier után is számíthatunk újabb autókra. A csapat például megerősítette, hogy visszatér a battle pass-szerű Festival Playlist, amellyel többek között további kocsikat oldhatunk majd fel.

A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A fejlesztők azt is elárulták, hogy a ray-tracing is elérhető lesz a játékban (és itt most nem a sugárkövetéses hangzásra gondolunk), igaz, csak és kizárólag az autók kukkolását lehetővé tevő Forzavista módban.

11 komment - szólj hozzá!