Far Cry 6 - mi vár ránk a premier után?

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
Még meg sem jelent a Far Cry 6, a Ubisoft azonban már jó előre felsorakoztatta a megjelenés után érkező ingyenes tartalmi frissítéseket és a szezonbérlet extráit. Lássuk, hogy milyen őrültségek várnak ránk a jövőben!

A Far Cry 6 premierje csupán az első nagy mérföldkövet jelenti, a megjelenés után rengeteg extra tartalom érkezik még az alapjátékhoz. Ahogy azt a mai előzetes is elárulta, nem csupán a szezonbérlet vásárlói járnak majd jól, hiszen azon felül is számos ingyenes DLC ütheti majd a markunkat. Ilyenek például a Special Operations missziói vagy a hetente érkező Insurgency-küldetések, ezeknél azonban jóval érdekesebbek azok a crossover-események, amelyek Danny Trejót, Rambót és a Stranger Things világát is összevegyítik a Far Cry 6 univerzumával.

Ami pedig a szezonbérlet tartalmait illeti, nos, láthatóan itt dobja le csak igazán az ékszíjat a játék. A korábbi Far Cry-epizódok közösségkedvenc főgonoszaival a főszerepben igazán bizarr kalandok várnak ránk, illetve újra átélhetjük majd a Far Cry 3: Blood Dragon neonfénybe áztatott őrületét, mégpedig felújítva.

A Far Cry 6 október 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Google Stadiára, illetve Amazon Lunára.

27.
27.
crylek
#26: Sok csalódásban volt részem, kihasználtak a nők aztán otthagytak. Ezért egy idő után teljesen magamba zárkóztam, és a videójátékokban és internetezésben találtam meg az örömöm. Maszturbálok pornó oldalakon, utána játékokból próbálok ingereket szerezni.
26.
26.
crytek
#25: Az én életemben az a jó ,hogy a gépezésen kívül csontra nem érdekel semmi. De olyan szinten hogy azt másoknak már fáj felfogni, hogy létezhet ilyen ember.
Szokj hozzá létezik :)
25.
25.
crylek
#24: Néha arra gondolok milyen jó lenne a testvérem bőrébe kerülni, akár csak egy napra is. Szeretett feleségem mellett ébredni az ágyban - ami kivételesen nem lenne üres - majd a gyerekekkel közösen társasozni egy jót, amíg életem szerelme a reggelit készíti. Vajon túl késő már nekem is egy hasonló élethez? Vagy nem? Örülnék a válasznak...
24.
24.
crytek
#23: Ez nagyon gyenge volt. Ezért kár volt regelned egy új fiokot.
Van testvérem akinek van két szép gyerkőce a pénz majd az ővék lesz ennyi :)
Az hogy egyedül élek és halok meg az én döntésem, ahogy az is hogy sokan csak sírnak a kevés pénz miatt ,de tenni érte már nem tesznek semmit
23.
23.
crylek
Még 5 évet kibírok aztán hátralévő életem munka nélkül élhetem le végre, otthagyom a gyógyszergyárat és a szalagot, és egész életem a videójátékoknak szentelhetem. Az egyetlen ami aggaszt, az hogy nincsen családom, nincsenek szeretteim, nincs egy gondoskodó párom akire én is költhetnék. Ezek a rossz érzések főleg akkor kapnak el, amikor egész hétvégi játék és gamekapocs chatelés után lefekszem az ágyamba, és rájövök mennyire üres és céltalan a jelenem és a jövőm. Ilyenkor mindig várom hogy elaludjak és reggel legyen, mert vagy az egésznapos meló vagy az egésznapos játék a következő alvásig feledteti velem hogy egyedül fogok meghalni, a sok millióm meg majd elosztja az állam.
19.
19.
crytek
#18: Számomra meg a sok rinyagép az undorító hogy szar az ország szar a kormány ,csak mert olyan munkát végeznek amit nem fizetnek meg.
Az hogy nem láttál több ilyen kommentet engem igazol a sok rinyagép beletörödött a sorsába
18.
18.
Akutyafáját
#17: hát öregem, ilyen undorító hozzászólást még nem láttam magyar felnőtt embertől:) gratulálok!
17.
17.
crytek
#16: "Százezrek dolgoznak 6-8h-ban 30-50000Ft-ért közmunkában" Akinek nem tetszik lehet keresni más munkákat. Ja hogy az büdös a magyarnak ha mozdulni kell... de a semmiért azonnal fel akarná venni mindenki a 500+ ezres fizetéseket
Szóval velem ilyenről ne beszélj,mert a fizetés az nem az állam függvénye hanem a te döntésed minek tanulsz mit csinálsz... Én is lehetnék takaírtó 110k-ért ahol 8 órába kétszer felseprek meg felmosok..de nem igen vonz ez a munka így 500k-s fizetéssel jól elvagyok, de ezért tenni is kellett tanulni stb.
16.
16.
bitbandita
#14: Szoktál vásárolni játékon kívül mást is? Mindennek iszonyatosan megy föl az ára, köszönhetően a "dübörgő" gazdaságnak, meg a sz*r Forintnak, a szociális hálóról meg már nem is beszélve. 2021-ben fillérre annyi a családi pótlék mint 2008-ban? (12200Ft) Röhej.... A minimálbér? Pl Szlovákiában 15 évvel ezelőtt 145EUR volt a minimálbér, nálunk 204EUR. A miénk 3/4-e volt a szlovák minimálbér, most? A 650EUR-t közelíti, nálunk meg 450, vagy annyi se. És ráadásul ez még csak nem is a garantált minimálbér. Százezrek dolgoznak 6-8h-ban 30-50000Ft-ért közmunkában... Már Romániában jobban keresnek. Apropó, Románia. Aki a nagyon beteg szülőjét, gyerekét ápolja és ápolási díjra jogosult, tudod mennyit kap Romániában? Kb 150000Ft-ot, ugyanis -ahogy Európában mindenhol az ápolási díj értékének el kell érnie a mindenkori minimálbért. Nálunk tudod mennyi? 37500Ft. BRUTTÓ. (Ausztriában több mint 650000Ft, abban az Ausztriában ahol a beteg propaganda szerint állítólag minket irigyelnek...) Az van, hogy már nem a Nyugattól vagyunk lemaradva, hanem a szlovákoktól is. És csúszunk folyamatosan lefele. Csak ezekről a dolgokról nem beszélnek, mert az emberek még elkezdenének számolni. Meg gondolkozni. Nagyon nem ártana már.... Ez a hsz gondolom azonnal törölve lesz, de ha csak egy ember is elolvasta, már megérte....
14.
14.
crytek
#9: Elszaladtak.. Gondolom te is ugyanannyit keresel most is mint évekkel ezelőtt ugye? Na nem véletlen drágul minden...
11.
11.
Chdz
Mi vár ránk? Unistall... :D
9.
9.
zakkantlaci
Rókabőr, akár az AC, COD, Fifa, NBA stb. Az, hogy van némi újítás ezekben az évente megjelenő csodákban... Ráadásul hogy elszaladtak a játék árak.
7.
7.
delphijos
#4: Amennyire “agyon” játszottam a hármat, és utána vártam a négyet, legalább akkora csalódás volt.
3.
3.
crytek
Kár hogy Stallonet nem szerezték meg (arc/hang) :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...