Remekül teljesít a Tales of Arise

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 17.
  • Biznisz
Link másolása
A Bandai Namco tájékoztatása szerint eddig nagyon sikeres napokat tudhat maga mögött az alig egy hete megjelent Tales of Arise. A sorozat új felvonása ugyanis máris elérte az egymilliós álomhatárt.

Múlt héten jelent meg a Tales-sorozat legújabb epizódja, a Tales of Arise, ami a Bandai Namco beszámolója szerint nagyon sikeres napokat tudhat maga mögött. Az új felvonás ugyanis máris elérte az egymilliós álomhatárt, amivel a sorozat eddigi leggyorsabban fogyó játéka is lett egyben.

Ráadásul ez a nem mindennapi teljesítmény a teljes sorozat életében is mérföldkövet hozott, hiszen ezzel az egymillió eladott darabbal a Tales-sorozat összesen eladott példányainak száma átlépte a 25 milliót.

A Tales of Arise PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re jelent meg. A tesztünkre még picit várnotok kell.

12.
12.
#11: Miből gondolod, hogy ez egy japán játék?

https://i.imgur.com/K3K4zrE.jpg
11.
11.
Gerzson95
Haverom tegnap streamelte a demót . Nekem ennyi elég is volt. Ez már nekem túl japán. XD
10.
10.
Shifty
9.
9.
8.
8.
Cloudbreaker
Egyik kedvenc sorozatom, Tales of Legendia óta játszom őket, tény hogy egyszer gyengébb egyszer jobb. A Vesperia után a Zestiria gyenge és unalmas volt, a Berseria pedig az egyik legjobb része lett.
Az Arise-ban eddig csak tizenórám van, és baromira remélem hogy lesz jobb. A karakterek, a sztori, a világ és a harc is sajna lapos eddig. De a legfájóbb a skitek humornélkülisége.
7.
7.
delphijos
#4: Jaja, én megnéztem egy pár perces gameplay-t, de aztán leszedtem én is a demo-t. Amúgy ha RPG én inkább a körökre osztott harc híve vagyok, az akció RPG nem a kedvencem, de még nekem is bejött a harc.
6.
6.
#4: Valóban nagyon jó az új harcrendszer, 100% jobb, mint korábban azokból, amit hallottam. De konzolra van demó, miért nem próbálod ki?
5.
5.
DragonBleacPiece
#4: Hidd el ha másban nem is, de a harcrendszerben akkora javulás van, hogy már nem lennék képes se a berseriával se a zestiriával játszani az arise után. Berseriában nekem minden harci animáció túl gyors volt, felfoghatatlan volt mi történik ,csak vertem a gombokat (valszeg én voltam retardált) aztán egyszercsak vége lett a harcnak. Itt az ariset a devil may cryhoz tudnám hasonlítani, nem egy gyors folyamatos harci animáció van ütéskor, hanem több részletből áll, és nagyon kielégítő meg érzed az ütéseket is.
4.
4.
Shao Kahn
Nekem az a bajom az egész tales of sorozattal, hogy hiába kíváló a legtöbb tulajdonsága, a harcrendszer és harci irányítás katasztrofális. Én már csak tudom, játszottam a tales of berseriával és vesperiával. Ezek után a Zestiriát-Xilliát kipróbálni sem merem. Attól tartok az Arise sem jobb, inkább távol maradok tőle.
3.
3.
GMatyi
"nagyon sikeres heteket tudhat maga mögött az alig egy hete megjelent Tales of Arise"...most ez hogy is van? XD
2.
2.
DragonBleacPiece
Egyszerűen olyan jól sikerült a harcrendszer, hogy le sem tudom tenni a játékot. A hangok, zenék is mind fülbemászóan jók, a főhős hangja is nagyon kellemes és érezni a beleélést a komolyabb tónusú események alatt. Látványosak a harci kombók is, és nagyon sok képesség és tárgy van, amivel testre lehet szabni a karaktereket hogy igazodjon a játékstílusomhoz / vagy a nehezebb bossok védelmeit könnyebben áttörjük. A menü is szép és átlátható, egyetlen ami zavar az a táborozásnál a vásárlási opció, az nagyon tönkre tudja tenni a hangulatot :( de próbálok nem odanézni.
1.
1.
Stig
Sziasztok! Erről várható majd teszt nálatok? Sok jót hallottam róla eddig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...