Bemutatkozott az Outcast 2 - A New Beginning

Folytatást kap az 1999-ben megjelent klasszikus, az Outcast, amelynek második felvonását is az eredeti belga fejlesztőcsapat, az Appeal Studios készíti. A második részben természetesen a főhős Cutter Slade is visszatér.

Ugyan árulkodó jelek már mutattak arra, hogy a THQ Nordic készül valamire, valójában a vegyes fogadtatású Outcast: Second Contact után nem lehettünk biztosak benne, hogy a nemrég megszerzett jogokkal tényleg kezd is valamit a kiadó. A cég viszont semmiképpen nem akarta elengedni a játékot, így nem csak a belga Appeal Studiost állították csatasorba ismét, de az eredeti epizód zeneszerzője, Lennie Moore is biztosan visszatér a most bejelentett folytatáshoz, az Outcast 2 - A New Beginninghez.

Ahogy a főhős, Cutter Slade sem merül feledésbe. A játék története ugyanis húsz évvel az első felvonás eseményei után veszi fel a fonalat. Adelpha planétájának lakóit egy invázió fenyegeti, könyörtelen vállalatok zsákmányolják ki erőforrásait és rabszolgasorba taszítják az őslakosokat. Cutter küldetése egyértelmű: meg kell szerveznie az ellenállást, hogy megmenthesse Adelpha lakosságát, közben pedig leszámoljon az elnyomókkal. Döntéseink természetesen ezúttal is befolyásolni fogják a sztori alakulását, így nagyon nem mindegy, hogyan viszonyulunk majd egy-egy NPC-hez.

Az Outcast 2 - A New Beginning még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

5 komment - szólj hozzá!