Gear.Club Unlimited 2 - új platformokat hódít meg

A Microids megerősítette, hogy az egyelőre csak Switchen kapható Gear.Club Unlimited 2 most novemberben új platformokra is beszáguld. Az Unlimited Edition PC mellett a PlayStationökre és Xboxokra is elérhető lesz.

A Microids sajtólevele szerint nagyon nagyot ment Nintendo Switchen a Gear.Club Unlimited 2, amiből több mint egymillió példányt adtak el a megjelenése óta. Nem meglepő, hogy a kiadó és a játékot fejlesztő Eden Games úgy döntött, megpróbálják meghódítani a többi platformot is, így ma megerősítették, hogy november 30-án PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is elérhetővé válik a folytatás, méghozzá az Unlimited Edition formájában.

A karriermódban a családi versenycsapatot kell megmentenünk a csődtől, hogy aztán szépen lassan felvirágoztatva ismét a legnagyobb nevek között tartsák számon. Elérhető lesz egy Porsche Series nevű sorozat is, amiben a legendás autógyártó legismertebb paripáit hajthatjuk meg, mint például az ikonikus 911 930 Turbót. Saját autóklubot hozhatunk létre, amit aztán menedzselnünk is kell, így lehetőségünk lesz a legjobb versenyzőket megszereznünk, miközben a rivális klubokkal fogunk megmérkőzni.

Garázsunk felhozatalát is folyamatosan frissíthetjük. A játék több mint 50 licencelt autócsodát tartalmaz. Versenghetünk magányosan vagy akár négyfős kooperatív módban is, amit ráadásul osztott képernyőn tehetünk meg. Az Unlimited Edition természetesen tartalmazni fogja a játék eddig megjelent összes DLC-csomagját is.

És emellett a Nintendo Switch-tulajdonosok sem lesznek elhanyagolva, mert szintén november 30-án befut a konzolra a Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition, ami az alapjáték mellett az összes letölthető kiegészítőt tartalmazni fogja.

5 komment - szólj hozzá!