Tíz évet ünnepel a Warhammer 40K: Space Marine

Tíz éve már, hogy megjelent a Warhammer 40.000: Space Marine, és ennek örömére most kiadták az Anniversary Editiont, amely minden korábbi kiegészítőt és néhány újdonságot is tartalmaz.

A Relic Entertainment, amit főként a stratégiai játékairól ismerünk (mint a Company of Heroes- vagy a Dawn of War-sorozat), 2011-ben kissé kilépett a komfortzónájából a Warhammer 40.000: Space Marine-nal, ami PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelent. A taktikázás helyét a vad lövöldözés és közelharci akció vette át ebben a játékban, amiben Titus századossal orkokat és káoszlényeket aprítottunk Graia felszabadítása érdekében.

A Space Marine-nak több folytatását is tervezték, ezek a tervek azonban füstbe mentek a THQ bedőlésével. A megjelenés tizedik évfordulóját ünnepelve azonban újra magunkra húzhatjuk az űrgárdisták páncélját, hiszen a minap megjelent a Space Marine – Anniversary Edition a Steamen.

Ez tartalmaz minden korábbi kiegészítőt (amiből van egy tucatnyi), de olyan újdonságokat is találunk benne, mint a játék teljes zenei anyaga, csengőhangok, háttérképek, stratégiai útmutató vagy a gyűjtői kiadás művészi albumának digitális változata. Aki már rendelkezett a játékkal, az ingyenes frissítésként kapja meg az évfordulós kiadást.

4 komment - szólj hozzá!