The Last of Us-sorozat - befutott az első kép

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Last of Us Day alkalmából végre láthatjuk, hogyan fest Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel és Ellie szerepében. Emellett életjelet adott magáról a franchise multiplayeres mellékága is.

Habár nem érkeztek nagyobb bejelentések az idei The Last of Us Day alkalmával, a Naughty Dog csapata mégis megosztott néhány nyalánkságot a franchise-zal kapcsolatban. Az előtérben természetesen az HBO szárnyai alatt készülő élőszereplős sorozat állt, a Naughty Dog ugyanis Twitteren megosztotta az első hivatalos képet, amelyen a teljes, igen autentikus felszerelésbe öltözött Bella Ramseyt és Pedro Pascalt láthatjuk.

A kép kapcsán egyébként a széria író-rendezője, Neil Druckmann is megszólalt, és habár az úriember láthatóan nem nagyon találta a megfelelő szavakat, annyi biztos, hogy ő nagyon is elégedett a castinggal, illetve a kosztümdizájnnal. Druckmann egyébként személyesen is részt vesz a széria munkálataiban, nem csupán producerként, de rendezőként is.

Újabb életjelet adott a multiplayeres mellékág

Ezernyi pletykát hallottunk róla, mára pedig gyakorlatilag nyílt titokká vált, hogy multiplayeres mellékág készül a The Last of Us: Part II nyomdokain. Valószínű, hogy ez a Factions jócskán kibővített, saját lábakon álló folytatása lesz, de az is meglehet, hogy a projekt teljesen újszerű. Akárhogy is legyen, már a Naughty Dog sem rejtegeti már a mellékágat, a The Last of Us Day során ugyanis a csapat PR-os vezetője, Rochelle Snyder egy nyílt levélben gyakorlatilag megerősítette a játék érkezését.

Snyder beismerte, hogy rengeteg játékos érdeklődik a széria jövőjével, illetve a többjátékos móddal kapcsolatban, egyelőre azonban csupán annyit árulhatott el, hogy a stúdió keményen dolgozik rajta. Az elmondása szerint egy igazán ambiciózus projektről van szó, amelyet majd akkor lepleznek le teljes egészében, ha elkészül. Mindeközben a csapat létszáma folyamatosan bővül - nem meglepő, hogy a kaliforniai fejlesztőbrigád főképp a többjátékos módhoz kapcsolódó pozíciókba keres új arcokat.

2.
2.
DragonBleacPiece
#1: Figyi, ha hajszál pontosan úgy nézne ki a haj meg minden mint a játékban, az olyan lenne mint egy cosplay, nem kell minden egyes szőrszálnak meg ruhadarabnak egyezni egy sikeres adaptációhoz én így gondolom.
1.
1.
Merőkanál
Istenem van egy kép ….. Joel még rendben Ellie haja nem is hasonlít.
De a képi világ is túl vidám nekem.
Az Út C film képi világa sokkal sokkal hangulatosabb …. Persze ettől még lehet sikeres a sorozat ez csak egy észrevétel…..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...