Megerősítették: felújított kiadást kap a GTA-trilógia

A Rockstar nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, valóban készül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. A kollekció legtöbb platformon még idén meg fog jelenni.

A Rockstar megerősítette, hogy érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, amely remasterelt formában hozza vissza a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas játékokat. A kollekcióról régóta pletykáltak már, legutóbb tegnap írtunk a témában.

A készítők nem sok konkrétumot árultak el egyelőre, a további részleteket a következő hetekre ígérik. Az biztos, hogy az újrázások grafika és játékmenet szempontjából is vérfrissítésen esnek át, ugyanakkor igyekeznek megtartani az eredeti játékok kinézetét és játékélményét. Látnivalókat még nem kaptunk az új csomaghoz.

A definitív kiadás még idén megjelenik PC-re (a Rockstar Games Launcheren keresztül), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre, míg mobilokra a jövő év első felében várható - a Rockstar a jövő héttől az eredeti változatokat is eltávolítja a digitális üzletekből.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition érkezése egybeesik egyébként a Grand Theft Auto III huszadik születésnapjával, amit a GTA Online-ban is megünnepelnek majd a készítők.

15 komment - szólj hozzá!