Nagyot frissült a Baldur's Gate III

A Larian Studios tegnap élesítette a Baldur's Gate III sorban hatodik frissítését, ami komoly újdonságokat hozott magával. Vadonatúj területként felfedezhetjük Grymforge-ot, és már a Sorcerer karakterosztályt is kiválaszthatjuk kalandoruknak.

A nyári frissítés után, amely kisebb játékélmény-javításokra koncentrált, a Larian Studios sokkal nagyobb dobásra készült, tegnap pedig élesítette is a Baldur's Gate III-ban a Forging the Arcane alcímmel ellátott patchet. Ezúttal bőven kapunk újdonságokat, többek közt egy vadonatúj helyszínt is: Grymforge erődjét egykor Shar istennő követői emelték a Mélysötétben, és legendás fegyvereiről volt híres.

Szintén újdonság a Sorcerer karakterosztály, amely a varázshasználók sorát bővíti. Ezeket a mágusokat két eredettel készíthetjük el (lehetnek a vadmágia használói, vagy sárkányok leszármazottjai), de az közös mindben, hogy képesek metamágiát alkalmazni, amely révén akár a csata hevében is módosíthatják varázslataik tulajdonságait.

A Larian betárazott néhány egyéb frissítést is, így például javítottak a grafikán (a karaktereken is meglátszik már a kosz és a sérülés), elhelyeztek új átvezetővideókat a játékban, kapunk epikus zenéket és még új támadásfajták is érkeztek, amelyekkel az adott fegyver szakavatott alkotói mutathatnak be látványos kivégzéseket.

A hatos számú frissítésről szóló, teljes Panel from Hell-streamet alább visszanézhetitek:

4 komment - szólj hozzá!