Baldur's Gate III

PC

Akció, RPG
Kiadó: Larian Studios, Fejlesztő: Larian Studios
A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.
Értékelés: Nincs még értékelve

Baldur's Gate III - még az első fejezet is változhat

Hiába a rajongók által gyakorolt nyomás, a Larian Studios egyáltalán nem tervezi elkapkodni a Baldur's Gate III Early Access-munkálatait, valamint arról is szót ejtettek, hogy semmi nincs kőbe vésve; akár még az első fejezet is átalakulhat.

Baldur's Gate III - bemutatkozik a druida

Lezajlott a legutóbbi Panel from Hell-esemény, és vele együtt élesedett a negyedik nagyobb frissítés is a Baldur's Gate III-hoz, aminek a legérdekesebb újdonsága egyértelműen az új kaszt debütálása lett.

Baldur's Gate III - a negyedik patch már a kanyarban

Holnap este hét órakor újabb Panel from Hell-eseménnyel várja a rajongókat a Larian Studios, amiben nem csak a Baldur's Gate III jövőjéről lesz szó, de ezzel együtt élesedik a legújabb frissítés is az RPG-hez.

Így kíván kellemes ünnepeket a Larian Studios

A Baldur's Gate III fejlesztői sem akartak kimaradni idén a játékosok ünnepi köszöntéséből, aminek az alkalmából egy roppant bájos és egyben stílusos videóval jelentkezett a belga csapat.

Baldur's Gate III - érkezik a harmadik patch

Hamarosan megkapja a legújabb frissítését a továbbra is Early Access-állapotban lévő Baldur's Gate III, amire azért kell kiemelten figyelnünk, mert ez lesz az első olyan update, ami már nem lesz kompatibilis a korábbi verziók mentéseivel.

Baldur's Gate III - ki a legnagyobb szívtipró?

Továbbra is teljes gőzzel dolgozik a Larian Studios a Baldur's Gate III-on, amelynek a korai változata már elérhető PC-n és Stadián. A fejlesztők most megosztották, hogy a játékosok kit választottak a legtöbbször, ha romantikára került sor.

Baldur's Gate III - hol halnak meg a legtöbben?

Egy héttel a Baldur's Gate early accessének indulása után a fejlesztőknek máris bőven áll adat a rendelkezésére, szimplán abból, hogy játszunk a játékkal. Ezekből válogatva osztották meg most, hogy hol és miért halnak meg a legtöbben.

Baldur's Gate III - unalmas karaktereket készítünk

Legalábbis ezt állítja a Larian Studios, ami bőszen monitorozza a játékosok döntéseit az Early Access elindulása óta: megnézték a legnépszerűbb választások kombinációját a karaktergeneráló felületnél, és unalmasnak találták a végeredményt.

150 giga szabad helyet kér a Baldur's Gate III

Ma válik elérhetővé a Baldur's Gate III korai hozzáférésű változata, közérdekű közleményként beszúrjuk azonban ide, hogy a Larian az utolsó pillanatban belenyúlt a rendszerkövetelményekbe.

Baldur's Gate III - a románcokról bővebben

Újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett a másfél hét múlva rajtoló Baldur's Gate III, amelyben ezúttal a karakterek közti romantikáról és intim kapcsolatokról is szó esett. A Larian Studios mindkettőre igen komoly hangsúlyt fektetett.
  • Írta: Baloo
  • 1 komment

Pár napot késik a Baldur's Gate III korai verziója

Talán máskor meglepő lenne, de mivel 2020-at írunk ezért nem annyira az, hogy ismét csúszik a Larian Studios berkein belül készülő Baldur's Gate III Early Access-megjelenése. Szerencsére ezúttal csak egy pár napról van szó.
  • Írta: Baloo
  • 3 komment

Baldur's Gate III - videó a közösségi élményekről

Újabb trailerrel jelentkezett a hamarosan Early Accessben elrajtoló Baldur's Gate III, amelyben a multiplayer lehetőségeiről és az átvezetőkről mesélnek a készítők. A videóban hallottak ráadásul már a játék korai változatában is helyet kapnak.
  • Írta: Baloo
  • 1 komment

Baldur's Gate III - teljes áron jön a korai verzió

Kínosan lassan telnek a várakozással töltött napok, ahogy egyre közelebb kerülünk a Baldur's Gate III szeptember végén esedékes Early Access-premierjéhez, amivel kapcsolatban egy érdekes dolgot osztott meg velünk a Larian Studios.

Ilyen gép kell a Baldur's Gate III korai változatához

A tegnapi stream után, amelyben hivatalosan is megerősítették a Baldur's Gate III korai hozzáférésű verziójának a megjelenési dátumát, most megtudtuk a játék gépigényét is, ami abszolút korrektnek mondható.

Baldur's Gate III - dátumot kapott az Early Access

Némi késéssel ugyan, de hamarosan első kézből is megtapasztalhatjuk a Baldur's Gate III kalandjait. A Larian Studios a tegnapi streamje során elárulta, hogy szeptember végén élesedik a korai változat.

Csúszik a Baldur's Gate III early accesse

Június óta valószínűleg sokan tűkön ülve várják, hogy a korai hozzáférés keretében kipróbálhassák végre a Larian Studios alkotását, ám sajnálatos módon eltart még egy darabig, míg erre sor kerül. Az augusztusi rajt, a tervekkel ellentétben, elmarad.

Baldur's Gate III - ne rendeld elő!

Nem mindennapi kéréssel fordult a Larian Studios a Baldur's Gate-fanok felé: ne rendeljétek elő a harmadik részt! A fejlesztők arra szeretnének figyelmeztetni, hogy ne dőljünk be egyetlen vonzónak tűnő ajánlatnak sem - ugyanis mind kamu.

Baldur's Gate III - nincs kizárva a konzolos verzió

A belga fejlesztőcsapat minden erejével azon van, hogy minél hamarabb a nagyközönség elé tárhassa a legendás RPG következő részét - egyelőre PC-n és Stadián, de a jövőben nem elképzelhetetlen, hogy konzolokra is ellátogat a játék.

Baldur's Gate III - itt a másfél órás gameplay stream

Ahogyan egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy early access-állapotba kerüljön a Baldur's Gate III, úgy érkezik egyre több látnivaló a Larian Studios legújabb szerepjátékából. Ezúttal egy rekord hosszúságú gameplay videót kaptunk.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.