Call of Duty: Vanguard - így alakul az első szezon

  • Írta: szlav
  • 2021. október 29.
  • Letöltés
Link másolása
Már csak egy hét választ el minket a Call of Duty: Vanguard megjelenésétől, és habár a teljes Warzone-integrációra még egy kicsit várnunk kell, a legfrissebb roadmapnek hála már tudhatjuk, hogy miféle újdonságok várnak majd ránk.

Kereken egy hét múlva elstartol a Call of Duty: Vanguard, ekkor pedig egyből belevethetjük magunkat a négy hadszíntéren játszódó egyjátékos kampányba, a Zombies következő fejezetébe, illetve a hagyományos többjátékos módba, amely már a premier napján 20 térképpel várja a rajongókat. Nem kevés tartalom ez, de ennek ellenére sem kell sokat várnunk az első frissítésre: november 17-én a közösségkedvenc Shipment második világháborús verziójával bővül majd a multiplayer, miközben a Warzone-ban elindul a leköszönő Verdansk utolsó eventje.

A pre-season egészen december 2-ig tart, amikor is kezdetét veszi a Vanguard első szezonja. A többjátékos mód új pályákkal, játékmódokkal, fegyverekkel és további extrákkal bővül majd, miközben a zombimód is kap egy-két újdonságot. Ugyanekkor óriási frissítést kap a Warzone is - búcsút mondhatunk a hidegháborúnak, és visszatekerhetjük az idő kerekét az 1940-es évekbe.

Verdansk jól ismert pályájától elbúcsúzva végre megismerkedhetünk Caldera csendes-óceáni szigetével, illetve némileg átalakul majd a kisebb Rebirth Island is. Habár a játékmódok zöme marad a régi, a Warzone Pacific bemutatja a Vanguard Royale névre hallgató módot is, amelyben a játékosok vadászrepülőkbe szállva csatázhatnak az égen, miközben a többiek légelhárító ütegekkel nehezíthetik meg a pilótának állt riválisaik dolgát. A Vanguard és a Warzone integrációjával egyébként bemutatkozik a Ricochet anti-cheat is, amely remélhetőleg hatékonyabban felveszi majd a kesztyűt a játékot alaposan elrontó csalókkal.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...