Marvel's Midnight Suns - csak 2022 második felében

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 3.
  • Csúszás
Link másolása
A Firaxis Games csapata a Marvel's Midnight Suns hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a tervezettnél később, csak 2022 második felében jelenik meg a Marvel hőseire építő XCOM-klón.

Az idei Gamescomon mutatkozott be a következő Marvel-játék, a Marvel's Midnight Suns, amit a Civilization-sorozatról ismerős Firaxis Games csapata fejleszt. A játék egy szuperhősös XCOM-klónnak ígérkezik, amit szerepjátékos elemekkel és kártyaválasztós mechanikával színesítenek az alkotók.

Lényegében ez utóbbiak határozzák majd meg a harcrendszert is: a körökre osztott összecsapások során három hőst vihetünk magunkkal, akikkel véletlenszerűen összeállított képességkártyákat kombinálva kell a lehető legjobban összeraknunk az adott köröket.

A játék eredetileg 2022 tavaszán jelent volna meg, de a stúdió a Twitteren közzétett közleményben megerősítette, hogy extra fejlesztési időre van szükségük, ugyanis szeretnék a lehető legjobb minőségben leszállítani a játékot, aminek az új megjelenési időpontja így 2022 második felére csúszik át.

A Marvel's Midnight Suns Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...