Újra összeáll egy műsorra a Harry Potter-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A Harry Potter-filmek huszadik születésnapja apropóján különleges műsorral jelentkezik az HBO Max, amelyben a színészgárda egy jelentős része és Chris Columbus rendező is részt vesz.

Különleges műsorral ünnepli a Warner a Harry Potter-filmek huszadik szülinapját, a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts január 1-jén kerül fel az HBO Max kínálatába, de még tavasszal, az új Legendás állatok áprilisi premierje előtt műsorra tűzi a TBS és a Cartoon Network is.

A sajtóközlemény alapján a műsor hasonló lesz, mint a Jóbarátok: Újra együtt, ahol a stáb összeül egy kiadós beszélgetés erejéig, méghozzá az eredeti roxforti díszletben. Chris Columbus rendező, valamint a főszereplőket alakító Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson már biztosan részt vesznek a projektben, de Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart visszatérését is megerősítették. A Harry Potter-könyvek szerzőjéről, J.K. Rowlingról nem tettek említést egyelőre.

Érdekes egybeesés, hogy Columbus épp nemrég említette meg, hogy szívesen filmre vinné a Harry Potter folytatását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...