Aranylemezre került a Halo Infinite

Már semmi sem állhat Master Chief útjába, a spártai december 8-án biztosan megvetheti a lábát a Zeta Halo felszínén. A Microsoft és a 343 Industries bejelentette, hogy elkészült a Halo Infinite végleges változata.

Már szabadon kergethetjük egymást a Halo Infinite többjátékos módjában, a kampányra azonban még pár hetet várnunk kell. A jó hír viszont az, hogy már egészen biztos, hogy nem kell tartanunk a további csúszásoktól. A 343 Industries ugyanis bejelentette: elkészült a játék teljes verziója, vagyis garantált, hogy december 8-án minden rajongó belevághat a sztorimódba is.

Érdemes azonban megemlíteni, hogy a Halo Infinite így sem lesz teljesen "feature complete", a kampány ugyanis csak később kapja meg a kooperatív módját, és a Forge pálya- és játékmódkészítőjére is várnunk kell még egy darabig. Joseph Staten, a 343 Industries kreatív igazgatója elárulta, hogy a kooperatív kampány legkorábban csak a második kompetitív szezon érkezésekor kerül a játékba. Mivel a nemrég meghosszabbított első szezon egészen 2022 májusáig tart majd, sajnos ennél korábban nem érdemes számítanunk erre a funkcióra, a Forge pedig várhatóan ennél is később érkezik.

A Halo Infinite tehát december 8-án jön PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, az ingyenes többjátékos módot azonban már most elérhetjük.

2 komment - szólj hozzá!