American Truck Simulator - Montana sem marad ki

  • Írta: gorien
  • 2021. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
Az American Truck Simulator nagy úthálózatába újabb és újabb államok csatlakoznak be, amelyek között hamarosan Montanát is köszönthetjük. Egy csokorra való képen vehetjük szemügyre, mivel készül az SCS Software.

Az SCS Software Európa után Amerikát is a virtuális kamionsofőrök rendelkezésére bocsátotta az American Truck Simulatorban. Noha a megjelenésnek több éve már, a játék még mindig bővül, hiszen van néhány állama az Egyesült Államoknak, amit még nem kamionozhattunk körbe. Legutóbb Wyoming vidékei vártak, Texas már készülődik, utána pedig Montanába visz az utunk.

A fejlesztők egy blogposztban vették számba Montana vadregényes tájait, ahol a nemzeti parkoknak és történelmi kisvárosoknak hála sosem szakadunk el teljesen a nagyrészt háborítatlan természettől. A fejlesztés közben készült, vadonatúj képeket alább találjátok.

2.
2.
gucho
Jó lenne Xbox-ra is, ha lenne. Nekem az ETS hiányzik, amióta nincs pc-n.
1.
1.
FrankBlack
Nekem már 16 éve nyújtanak kellemes kikapcsolódást a cég kamionos játékai, rendszeresen játszom velük. Ebben nekem az északi államok tetszenek a legjobban, szóval Montana nagyon várós. Gyönyörű lesz a képek alapján. Kár, hogy olyan hamar körbe lehet őket járni, általában elég kicsik. De az ára is ehhez mérten korrekt módon nyomott, szóval annyira nem gond. ETS2-ben meg majd irány Oroszország, csak azt nem tudni még mikor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...