Multiplayer nélkül jön az Uncharted 4 átirata?

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 26.
  • Hír
Link másolása
Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapja szerint hiányosan jelenik majd meg az Uncharted-sorozat negyedik részét és a The Lost Legacyt is magába foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

A szeptemberi PlayStation Showcase-en jelentette be a Sony és a Naughty Dog, hogy felújított formában PC-re és PlayStation 5-re költözik az Uncharted 4: A Thief’s End és az Uncharted: The Lost Legacy. A jelek szerint azonban az újrahangszerelt Uncharted: Legacy of Thieves Collection nem lesz teljes tartalom szempontjából.

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapján olvasható leírás szerint ugyanis teljesen kimarad majd az átiratokból a multi, illetve minden online funkció, amibe beletartoznak a különböző kompetitív játékmódok és a kooperatív túlélőmód is.

A Sony egyelőre nem reagált a hírre, amit a VGC csapata szellőztetett meg.

9.
9.
nemfontos
Nem hiszem hogy érdemes volna újra játszani, ha valaki egyszer már végzett vele.
8.
8.
Caleon
Én UC4-et kiplatináztam, de utána rengeteget multiztam is vele, és imádtam.
6.
6.
daft_pete
Uncharted 4ben volt multi?!
5.
5.
dcba
En amondo vagyok, ha egy single player jatek melle egy multiplayer jatek is tarsul es nem megy a single player rovasara, akkor abban en semmi rosszat nem latok, de szerintem elsodlegesen mindenkit ugyis a single player resz fog erdekelni.
4.
4.
Ps fanboy
Hát pedig sajnálhatják is. Az Uncharted4 nek a legjobb a multiplayere, amit tps-ben láttam. Nem multizom, de a harcrendszer a grapling hook-al fűszerezve és az erre felépített pályák, kibaszott szórakoztató.
3.
3.
markoci555
2.
2.
Peat7599
Nagyon helyes, nem kell ide!
1.
1.
crytek
Hála az égnek! Remek döntés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...