Multiplayer nélkül jön az Uncharted 4 átirata?

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapja szerint hiányosan jelenik majd meg az Uncharted-sorozat negyedik részét és a The Lost Legacyt is magába foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

A szeptemberi PlayStation Showcase-en jelentette be a Sony és a Naughty Dog, hogy felújított formában PC-re és PlayStation 5-re költözik az Uncharted 4: A Thief’s End és az Uncharted: The Lost Legacy. A jelek szerint azonban az újrahangszerelt Uncharted: Legacy of Thieves Collection nem lesz teljes tartalom szempontjából.

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapján olvasható leírás szerint ugyanis teljesen kimarad majd az átiratokból a multi, illetve minden online funkció, amibe beletartoznak a különböző kompetitív játékmódok és a kooperatív túlélőmód is.

A Sony egyelőre nem reagált a hírre, amit a VGC csapata szellőztetett meg.

9 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!