Megvan a Chocobo GP megjelenési dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Chocobo GP-vel a Final Fantasy-franchise is a Mario Kart nyomdokaiba lép, ráadásul már nem is kell sokat várnunk a Nintendo Switch-exkluzív játék megjelenésére.

A Chocobo GP egy Final Fantasy-karaktereket főszerepeltető kartjáték lesz, ami a minap megejtett bejelentés szerint március 10-én jelenik meg Nintendo Switchre. Érkezik majd belőle egy free-to-play változat is, a Chocobo GP Lite azonban értelemszerűen korlátozott tartalommal lesz felvértezve.

A Chocobo GP úgy működik, mint minden hasonszőrű játék: viszonylag könnyű beletanulni a versenyzésbe, és természetesen a különféle power-upok révén változatos módon keseríthetjük meg az ellenfeleink életét. Egy- és többjátékos módokból is jutott a játékba: a különféle karakterek és pályák feloldására szolgáló sztorimód mellett bajnokságokat, időmérős versenyeket és 64 fővel induló kieséses futamokat is indíthatunk.

A Chocobo GP Lite ezek közül a sztorimód prológusához, a battle royale-szerű Chocobo GP-hez és a multiplayerhez biztosít hozzáférést - igaz, az utóbbihoz szükségünk lesz egy olyan játékosra, aki meg is vette a címet, mert csak ő tud hostolni. A mentéseinket bármikor megoszthatjuk a Lite- és a teljes verzió között.

2.
2.
cyberstaker
Én egyedül rommá játszottam. Azt hittem senki nem simeri az országban rajtam kívül :D
1.
1.
Yanez
Ennek a játéknak volt már egy változata PS1-en, a Chocobo Racing. Haverokkal anno rongyosra játszottuk. Kedvenc kart játékunk volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...