A Riothoz igazol a Halo Infinite írója

  • Írta: szlav
  • 2022. január 4.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Halo Infinite remek fogadtatása ellenére Aaron Linde úgy döntött, hogy elhagyja a 343 Industries brigádját. Már meg is van, hogy hová tart a játék narratív igazgatója: a következő állomás a Riot Games inkubátorcsapata.

Bármerre is tartson legközelebb Master Chief története, az már egészen biztos, hogy annak ívét egy új narratív igazgató... igazgatja majd. Aaron Linde, az írói részleg fejese ugyanis nemrégiben bejelentette, hogy elhagyja a 343 Industries csapatát. Habár Linde elképesztően büszke a Halo Infinite-re (az úriember elmondása szerint ez a legnagyszerűbb játék, amin valaha dolgozott), a 2022-es évet már nem a kirklandi irodában folytatja.

Azzal kapcsolatban pedig nem kell találgatnunk, hogy merre vezet a veterán fejlesztő útja, Linde ugyanis a minap elárulta, hogy a következő karrierállomása a Riot Games R&D-részlege lesz. Ennél megfelelőbb pillanatot nem is választhatott volna erre, hiszen óriási köröket fut mostanában a League of Legends csapata. A Netflixen futó Arcane elképesztő sikerrel robbant be a köztudatba, a Riot Forge pedig csak úgy ontja magából az izgalmasabbnál izgalmasabb címeket - a Ruined King felett semmiképp ne suhanjatok el!

4.
4.
norbi27
#3: Ahhoz pont jó ajánlólevél a mostani Halo narratívája.
Hejj, azok a legendás alázó Banished tőmondatok, mind a kétszáz. Vagy Master Chief egyszavas válaszai a tinédzser gesztusokkal felruházott AI magas labdáira.
- De Chief, biztos nem várnak tárt karokkal, ha odamész!
- Nem/Mind meghalnak/Ő bajuk/stb

A 6 éveseknek írt, szellemi Jar-Jar klónként operáló Gruntok kommunikációja is komoly agymunka lehetett.
Aaron Linde nélkül nem készülhet jó Halo. Ja, de igen.
3.
3.
Viktor_The_Best
Biztos a Valoranthoz akarnak irni egy jo kampanyt. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...