Zoo Tycoon 2: Extinct Animals bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2007. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mirosoft Game Studios és a Blue Fang Games újabb kiegészítőt jelentett be a Zoo Tycoon 2-höz. A Extinct Animals-ben a rég kihalt állatok kapták a főszerepet.
A Mirosoft Game Studios és a Blue Fang Games újabb kiegészítőt jelentett be a Zoo Tycoon 2-höz. A Extinct Animals-ben a rég kihalt állatok kapták a főszerepet.

A kiegészítő nem kevesebb, mint 30 új állatot importál a játékba, olyan különlegességekkel az élen, mint a T-Rex, a mamut, a kardfogú tigris, vagy a híres-neves dodó madár. A felhozatalban lesz még rengeteg új tárgy és több attrakció is, minderre pedig csak idén karácsonyig kell várnunk. A bejelentéssel együtt két új screenshot érkezett.
4.
4.
kicsireni
Alex game meg tudod e mondani hogy hol kell megvenni a zoo tycoon 2 marine mania. És ha válaszolsz az nagyon magköszönném.
3.
3.
Alexgame
Egy pár állatról tudok hogy mi van benne:gyapjas orrszarvú,dodó,smilodon,amerikai masztodon,mamut,rödid pofájú medve,t-rex.styracoszaurusz,dimetrodon,megatherium,sztegoszaurusz,ankiloszaurusz,gigantopithecus,pigmeus mamut,kentroszaurusz,velociraptor,sivatherium,deinonychus,óriás varacskos disznó,deinosuchus(krokodil)eucladoceros.Figyelem!Ez nem az összes állat.http://en.wikipedia.org/wiki/Zoo_Tycoon_2:_Extinct_Animals
2.
2.
Alexgame
Én nagyon szeretem a zoo tycoon 2 játékokat ,az african adventures és a marine mania megvan,az endangered species csak megvolt.egy régi gépembe volt benne az internetről szedtem le csak elfelejtettem honnan.ez biztos király rész lesz.szeretem a dínókat és az ősállatokat!
1.
1.
fojesz
Ugyanilyen kiegészítők voltak ez első részhez is, nem? Sebaj, legközelebb már bkvellenőrök meg politikusok is lesznek benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...