Halo Infinite - kiszivárgott felvételen a Forge mód

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 17.
  • Videó
Link másolása
Továbbra sem tudni, pontosan mikor lesz elérhető a Halo Infinite pályaszerkesztője, a Forge mód, de tegnap több helyen is felbukkantak az első kiszivárgott felvételek, amelyek alapján már körvonalazódik, mire is számíthatunk majd.

A 343 Industriesnak több tartozása is van a rajongók felé, hiszen a Halo Infinite meglehetősen csonkán jelent meg tavaly. Ugyan ingyenesen nyúzhatjuk a multiplayer módot (aminek elfogyni látszik a kezdeti lendülete), miközben a kampányt még mindig csak egyedül élvezhetjük, a kooperatív mód ugyanis továbbra sem futott be. Ugyanez a helyzet a Forge móddal, a Halo-sorozat pályaszerkesztőjével, amiről még mindig nem tudni, mikor kapjuk meg.

Így kifejezetten örömteli, hogy tegnap elárasztották a világhálót a különböző kiszivárgott felvételek a Forge-ról. Egyrészt jó látni, hogy haladnak a munkálatok, másrészt nagyon úgy néz ki, hogy nem véletlenül csúszva kapják meg a rajongók, a Forge ugyanis elképesztően sok lehetőséget ad majd a rajongók kezébe, hogy megtervezhessék saját térképeiket. Változtathatjuk az időjárást, a napszakot, de még az egyes pályák életközösségét is.

A Halo Infinite-ről írt tesztünket itt tudjátok pótolni, a multiplayerről írt beszámolónkat pedig erre érdemes keresnetek.

3.
3.
nemfontos
Egyébként ez azt is mutatja hogy a live service modell mennyire nem volt jó ötlet. A kutyát nem érdekli a játék már most. Akkor hogy vesznek rá bárkit hogy később megint visszatérjen hozzá?
2.
2.
nemfontos
#1: A kezdeti ugrás a gp miatt volt. "hamarugyisfizetekesbennevanakkorkiprobalom" típusú felhasználók ráugrottak nyomkodták aztán nagyon hamar meg is unták.
A halo a hajdani első rész érdemei miatt ismert és azóta nem tudott elmozdulni de még önmagát szintén tartani sem. Az első sem volt egy csúcs egyébként viszont első xbox fps volt értékelhető multival ami miatt sokak kedvencévé vált.
1.
1.
Őrnagy
A Microsoft próbálja bent tartani a köztudatban a Halot, de alig játszik vele valaki online. Pedig az online multi lenne a lényege.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...