Új platformokra látogat a Paradise Killer

  • Írta: gorien
  • 2022. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kaizen Game Works nyomozós játékában egy alternatív valóságban található, furcsa lények lakta szigeten indulunk nyomozásra. Ezt hamarosan a Microsoft és a Sony konzoljain is megtehetjük.

Lady Love Dies még nem akasztotta szögre a detektívkabátot: március 16-án több értelemben is megújulva tér vissza a nyomozáshoz. Egyrészről a Paradise Killer a Sony és a Microsoft konzoljaira is eltalál, ami az újgenerációs masinákon olyan vizuális fejlesztéseket is magával hoz, mint a 4K felbontás vagy a sugárkövetés.

Másrészről a PC-sek és a switchesek sem maradnak ki az újdonságokból, ugyanis egy ingyenes tartalmi frissítés is érkezik, amit ők is megszerezhetnek. A frissítésben a vadonatúj zenék és a gyűjtögetnivalók mellett új lényeket, küldetéseket és jutalmakat kapunk, a steames felhasználók az achievementeknek örülhetnek, illetve az Epic Games Store kínálatában is megvásárolhatóvá válik aznap a Kaizen Game Works játéka.

A Paradise Killerben a Paradise-24 nevű helyen bonyolódunk egy furmányos ügybe: ez az alternatív valóság, ami félig trópusi sziget, félig kozmikus isteneknek szánt szentély, egészében megsemmisülhet, ha nem vetjük be Lady Love Dies minden detektívképességét, hogy a nyílt világot kedvünk szerint bejárva végére érjünk a bűnténynek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...