Így kezdődik a Dawn of Ragnarök

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 9.
  • Videó
Link másolása
Holnaptól lesz elérhető az Assassin's Creed: Valhalla kiegészítője, a Dawn of Ragnarök, amiben újabb kalandok várnak Eivorra és Odinra. A hajtás után megleshetitek, hogyan is kezdődik a közel 40 órányi tartalmat ígérő DLC.

Az Assassin's Creed: Valhalla következő kiegészítője, a Dawn of Ragnarök egészen impozáns tartalommal csábítja vissza a skandináv mitológia szerelmeseit. A közel 40 órányi játékkal kecsegtető letölthető bővítményben egy teljesen új világot, Svartalfheimet fedezheti fel Eivor és Odin. A törpék földje egy igazán gyönyörű hely, a jég- és tűzóriások inváziójának köszönhetően azonban nem sok időnk lesz a bámészkodásra. A világ vége sebesen közeleg, Odin pedig útnak indul, hogy szembeszálljon a Surtrrel, a halhatatlan óriással, aki foglyul ejtette az északi főisten fiát, Baldrt.

Az új helyszín mellett természetesen új kiegészítőket, fegyvereket, mindenféle izgalmas küldetést kapunk.

Az Assassin's Creed: Valhalla kiegészítője, a Dawn of Ragnarök március 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Google Stadiára, illetve Amazon Lunára.

3.
3.
Feri899
Nekem nincs bajom azzal, hogy az Origins óta RPG játék lett az AC, a Valhalla alapjátéka kifejezetten tetszett, azzal se volt bajom, hogy voltak benne misztikus világban játszódó küldetések. De az, hogy az egész elmegy egy ilyen fantasys-törpös-óriásos irányzatba, szerintem már nem oké. Illetve nem lenne ezzel semmi baj, csak ne Assassin's creed néven adják ki.
2.
2.
Mortis
#1: Mèg az IGN is csak hatost adott rá. Ez az első RPGs AC, ahol még a DLC-kel sem tudnak virítani.
1.
1.
Maga az alapjáték is gagyi volt, 40 órát beleöltem unalmamban, de egyszerűen dögunalom volt az egész.
Hiába más a köntös, ez is ugyanaz lehet ránézésre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...