Nintendo Switchre tart a F.I.S.T.

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 14.
  • Pletyka
Link másolása
Habár hivatalos bejelentés még nem érkezett a témában, a tajvaniak korhatárbesorolásért felelős szervezete már bevizsgálta a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Nintendo Switchre szánt kiadását.

A jelek szerint újabb platformot hódíthat meg a TiGames berkeiben készült metroidvania, a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. Az anyag első körben PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, majd PC-re jelent meg, a tajvaniak korhatárbesorolásokért felelős szervezete pedig a minap bevizsgálta a Nintendo Switch-verziót, amire így már nem kell sokat várnunk valószínűleg. Hivatalos bejelentés még nem érkezett a témában.

A kifejezetten meggyőző látvánnyal operáló F.I.S.T. története szerint Torch Cityben járunk, amelyet egy robothadsereg tart az uralma alatt. Noha az egykori ellenálló, Rayton igyekezett meghúzni magát az elmúlt időben, miután az egyik barátját letartóztatják, nincs más választása, mint leakasztani a szögről a hírhedt, ostorként és fúróként is használható fémöklét, és szétcsapni a megszállók között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...