Bemutatkozott az Ashen alkotóinak új játéka

  • Írta: gorien
  • 2022. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Mágiával, puskaporral és ősi istenekkel készül a Flintlock: The Siege of Dawn. Az Ashen mögött álló A44 Games következő játéka egy nyíltvilágú akció-szerepjáték lesz, középpontban egy harcossal és mágikus társával.

Az új-zélandi A44 Games 2018-ban jelentette meg a Dark Souls-játékokból merítő Ashent, idén pedig készen állnak következő alkotásuk kiadására is. A Flintlock: The Siege of Dawn egy nyíltvilágú akció-szerepjáték lesz, amelyben elfeledett alvilági istenek ellen indulunk egy végső háborúra – ha elbukunk, a holtaké lesz a világ.

Karakterünk, Nor Vanek az ellenálló sereg tagja, aki közelharci fegyverek, puskák és robbanószerek használatától sem riad vissza, míg társa, az Enki nevű lény varázslatokkal támogatja meg kettejük bosszúhadjáratát. Sivatagok, barlangok és a Hajnal Városának sötét titkai várnak arra, hogy a játék során felfedezzük.

A Flintlockról egyelőre azt tudjuk, hogy 2022 folyamán várható a megjelenése PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re, de akármi is legyen a végső dátum, aznap már a Game Passben is benne lesz a cím.

4.
4.
Ebből se derült ki semmi.

#3: *egyelőre
3.
3.
hedzsooo
Igy elso ranezesre kb. a Greedfall a Spider-gamestol volt hasonlo beutesu, az nagyon tetszett. Ebbol meg nem sok derult ki de egyenlore varos reszemrol! :)
2.
2.
Shao Kahn
Nagyon tetszik! De kiváncsi lennék hogy Diablo szerű, vagy Evil west szerű a gameplay?
1.
1.
crytek
Ránézésre ebben is 20 méterig jutok majd, de a game pass miatt meglessük majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...