A Plague Tale - készül a tévés feldolgozás

  • Írta: szlav
  • 2022. március 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A hamarosan megjelenő folytatás mellett egy másik újdonságra is várhatnak az A Plague Tale: Innocence rajongói. Hugo és Amicia szívszorító történetét tévésorozatként is viszontláthatjuk majd.

Ha bennetek is mély nyomot hagyott az A Plague Tale: Innocence története, akkor van egy újabb jó hírünk: az Asobo Studio és a Focus Entertainment zöld utat adott arra, hogy egy sorozat formájában elkészülhessen az élőszereplős adaptáció. A pestis és háború sújtotta tizennegyedik századi Franciaországot és a patkányoktól hemzsegő utcákon túlélő testvérpár kalandját ráadásul nem hurcolják át a tengerentúlra - francia direktorral, Franciaországban készül majd a széria.

A sorozat rendezésére a Becstelen Brigantyk társrendezőjét, Mathieu Turit kérték fel, aki a nagy bejelentésre reagálva láthatóan már alig várja, hogy képernyőre vihesse Amicia és Hugo történetét. A premierdátumról, illetve a sorozat további részleteiről egyelőre nem tudunk többet, de egy biztos: a sorozat megjelenéséig sem fogunk unatkozni, hiszen már javában úton van az A Plague Tale: Requiem. A decemberben levetített előzetes után mi már alig várjuk a folytatás érkezését, amelyre az ígéretek szerint még idén sor kerül.

1.
1.
hedzsooo
Nagyon jo jatek, piszkosul hangulatos, drukkolok hogy jol sikeruljon a megfilmesitese is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...