Godfall - áprilistól Xboxon is

  • Írta: szlav
  • 2022. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan véget és a Godfall PlayStation- és Epic-exkluzivitása, így végre új platformokra is ellátogathat a Counterplay Games looter-slashere. A Godfall: Ultimate Edition minden eddigi extrát és kiegészítőt tartalmaz majd.

Habár a Godfall sokakat kiábrándított a megjelenésekor, az vitathatatlan, hogy a Counterplay Games játéka az új generáció egyik leglátványosabb nyitócíme lett. Erről az élményről azonban lemaradtak az Xbox-konzolok játékosai, hiszen a hadakozó istenek csakis PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, PC-n pedig az Epic Games Store kínálatában léptek a csatatérre. Ez hamarosan megváltozik.

A Gearbox és a Counterplay ugyanis ma bejelentette a Godfall: Ultimate Edition érkezését - azt a csomagot, amely a játék eddigi legteljesebb formájában immáron Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Steamen is megjelenik majd. Az április 7-re datált csomag az alapjáték mellett tartalmazza majd a Primal, a Lightbringer és a hamarosan érkező Exalted frissítések újdonságait, valamint a Fire & Darkness expanzió tartalmait. Mindezért 39,99 dollárt kéne kicsengetnünk normál esetben, az új kiadás megjelenésekor egy ideig azonban 29,99 dollár lesz az Ultimate Edition ára.

12.
12.
Venator
#11: egen mint egy sajtreszelő enyhen szorakoztato de inkabb fajdalmas :D
11.
11.
GemForge
#9: Tehát olyan vele játszani, mint Zuzu Petals-szal beszélgetni.
10.
10.
crytek
#8: Szerintem fog és elég hamar :)
9.
9.
Venator
#7: Kozel sem olyan rosz jatek ahogy bealitjákharcrendszer az jo es komplex elvezetes de a tobbi resze fapados a harc jo ha szereted a karidat fejlesztni farmolni harcmodorokat probalgatni akkor jo idotoltes de jo sztorira ne szamitis meg a setting is unalmas
7.
7.
Neo1989
Én örülök neki, hogy lesz Steam-en. Mert ki akartam próbálni és Steam kulcsra van utánvétel. Nem szeretk számla adatokat megadni nem játék.
Meg PS 5-böl is nekem nem az alap verzió kell. Tehát perr pill nincs is.
Egyébként gondolom ide is a folyamtos online jelenlét kell SP-ben mint a korábbi verzióknál.
6.
6.
dcba
#1: Attol, hogy steamre jon, attol ez meg egy otvar szenny, bar valoszinu paran meg fogjak venni mert vegre nem az undorito Epic store-n van, de hatalmas eladasok szerintem nem lesznek itt.

5.
5.
nemfontos
Ez ha nem lenne se hiányozna nektek... még a gp -ben elindítani sem biztos hogy érdemes, ha egyszer beleteszik oda is... :)

Félelmetes egyébként hogy manapság mennyi vacak játék készül, ami csak amolyan iparos munka módjára lett felépítve. Aztán várják belőle a pénzt. És meg vannak lepődve, hogy miért lesz hatalmas siker pl egy elden ring.
4.
4.
BloodBorner
Eddig sem volt vele szegényebb a PC/Box tábor:)
3.
3.
Vis Major
De minek? Ps tulaj vagyok. De ez egy szar. Kb Anthem kategória
2.
2.
Eddie97
Kedves XBOX tábor,ne költsétek a pénzeteket erre a szarra! :)
1.
1.
crytek
Örülheti a kiadó steam miatt végre eladások is lesznek pc-n :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...