Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2022. március 24.
  • Akció
Link másolása
Újabb hét, újabb ingyenes játékkal vár minket az Epic Games Store. Kétségtelen, hogy a mostani eresztésnél láttunk már erősebbet, a jövő héten azonban nem lesz okunk a fintorra.

Ajándék lónak ne nézd a fogát: habár az Epic Games Store legújabb ajándéka valószínűleg csak egy kisebb játékosréteget fog igazán lázba hozni, az üres árcédulával mégis nehéz lenne vitába szállni. Ezúttal a Demon's Tilt című flipperjátékot zsebelhetjük be ingyen, ami a hagyományos játékszabályokat egy kis okkult mágiával és démoni turpisságokkal fűszerezi meg. Irány az asztali launcher vagy az Epic weboldala!

Ahogy az lenni szokott, megtudtuk azt is, hogy milyen ajándékra számíthatunk egy hét múlva. Jövő csütörtökön két címet zsebelhetünk majd be. Közülük az első a City of Brass, egy nagyszerű FPS-roguelike, amelyben dzsinnek és csontvázak támadnak ránk, miközben mi a varázslatos város mágikus csapdái közt táncolunk. Ez pedig nem minden, hiszen mellé zsebre vághatjuk majd a Total War: Warhammer első részét is - ha egy igazán kiváló stratégiai játékra vágytok, akkor a Fantasy Battles világában játszódó kampányokat nem érdemes kihagynotok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...