Dátumot kapott az MX vs. ATV: Legends

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Már nem kell sokat várni MX vs. ATV-sorozat következő felvonására. A játék megjelenési dátumát egy új trailer társaságában jelentették be a minap, amely a vadonatúj Trails játékmódot mutatja be.

A THQ Nordic és a Rainbow Studios bejelentették, hogy május 24-én jelenik meg az MX vs. ATV: Legends. A sorozat új része PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül, és a már jól megszokott módon különféle krosszmotorokat, ATV-ket és UTV-ket hajthatunk meg benne.

A fejlesztők újrahangolt fizikát, részletesen testreszabható járgányokat és versenyzőket, valamint változatos játékmódokat ígérnek. A multiplayert tolhatjuk osztott képernyőn másodmagunkkal, vagy tizenhatan online, emellett kapunk karriermódot is, amelyben a döntéseink más-más lehetőségekhez vezetnek majd.

Újdonság lesz a Trails mód - ezt mutatja be az alábbi trailer is. A Trailsben kiszakadunk a versenypályák relatíve biztonságos környezetéből, és azt a feladatot kapjuk, hogy a nyílt terepen minél hamarabb eljussunk egy megadott célig - ehhez pedig bármilyen úton elindulhatunk.

1.
1.
shorty123
elég gagyinak tűnik a fizika :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...