Dying Light 2 - hamarosan érkezik a New Game+

  • Írta: szlav
  • 2022. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Techland csapata fáradhatatlanul dolgozik a Dying Light 2: Stay Human megjelenés utáni tartalmain, a hármas számú frissítés pedig már szinte karnyújtásnyira van. Ebben a patchben érkezik a New Game+ is.

Néhány héttel ezelőtt alapos helyzetjelentést kaptunk a Techland brigádjától, amiből megtudhattuk, hogy milyen újdonságokkal bővül majd a közeljövőben a Dying Light 2: Stay Human. A várhatóan júniusban érkező első nagy sztoriexpanzió mellett szó esett kisebb frissítésekről is: a fejlesztőstúdió belengette többek közt a fotómód, a további nehézségi szintek és a New Game+ ötletét is. Nos, az utóbbi a vártnál is korábban érkezhet a játékba.

Ha eddig csak egy okot kerestetek arra, hogy visszatérjetek a Dying Light 2 élőholtaktól hemzsegő városába, akkor hamarosan megkapjátok azt, a stúdió ugyanis bejelentette, hogy a játék következő frissítésével rengeteg újabb javítás érkezik, ráadásul ebben élesedik majd a New Game+ is. A Twitteren közzétett poszt folytatásában ráadásul azt is megemlítették, hogy a hármas sorszámú frissítés várhatóan még ebben a hónapban élesedik a játék összes platformján.

1.
1.
GemForge
Lassan-lassan be is ruházok rá... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...