Nincs rá biztosíték, hogy elkészül a Riot MMO-ja

  • Írta: szlav
  • 2022. április 13.
  • Hír
Link másolása
Már egy ideje biztosan tudjuk, hogy a szárnyait egyre szélesebbre táró Riot Games egy MMORPG-t is készít a League of Legends univerzumában, a játék vezető producere szerint azonban nem biztos, hogy a projekt napvilágot lát majd.

Hosszú éveken át rebesgették a League of Legends-MMORPG érkezését, a pletykák pedig nem voltak alaptalanok. A nagysikerű MOBA akkori franchise-vezetője 2020 decemberében erősítette meg, hogy valóban készül egy ilyen projekt, a masszív online szerepjátékokat kedvelő játékosok pedig különösképp felkaphatták a fejüket a hírre, hiszen a játék vezető producere a World of Warcraft egykori rendszertervezője, Greg Street, azaz Ghostcrawler lett.

A veterán játékfejlesztő, aki érthető okokból csak igen ritkán beszél nyíltan a jelenlegi projektjéről, nemrég egy igen szokatlan Twitter-bejegyzéssel jelentkezett az MMO kapcsán. Street elárulta, hogy egyáltalán nincs biztosíték arra, hogy a játék meg fog jelenni - egészen addig, amíg el nem érkezik a tényleges premier napja. Az úriember hamar hozzátette, hogy a fejlesztés egyébként remekül halad, a csapat pedig továbbra is nagyon optimista, de a Riot Games (és a közösség) minőségi elvárásai hatalmasak, így előbb kaszálnák el a projektet, mintsem hogy egy kiábrándító játékot adjanak a rajongók kezébe.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Greg Street írásai némi árnyékot vetnek a Runeterra világában játszódó MMO-ra. Tavaly májusban a projektvezető arról írt, hogy jó eséllyel nem mindenki fog örülni a fejlesztők bizonyos döntéseinek, és akadnak majd olyan játékelemek is, amelyek megoszthatják a közönséget - nem mindenki fogja szeretni a játékot, Ghostcrawler szerint azonban ez így van rendben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...