A Portal-sorozat írója szeretné, ha elkészülne a harmadik rész

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 20.
  • Hír
Link másolása
A Portal-sorozat írója, Erik Wolpaw nemrég a Kiwi Talkz podcastjában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy nagyon szívesen dolgozna a Portal harmadik részén, már csak azért is, mert nem lesz fiatalabb, így szorít az idő.

Nemrég a Kiwi Talkz podcastjában vendégeskedett a Portal-játékok társírója, Erik Wolpaw, aki egyébként olyan más játékok munkálataiban is közreműködött, mint a Psychonauts, a Half-Life 2: Episode One és Episode Two vagy a Half-Life: Alyx.

Amikor szóba került a Portal-sorozat, akkor Wolpaw egyfajta üzenetként szánt válaszában elmondta, hogy ideje lenne elkezdeni dolgozni a sorozat régóta várt harmadik részén, ugyanis már nem lesz fiatalabb, és szerinte eljön az a pont, amikor egész egyszerűen már túl öregek lesznek ahhoz, hogy belevágjanak a következő rész munkálataiba. Wolpaw elárulta, hogy nagyon szeretné, ha dolgozhatna az új Portal-játékon, de sajnos ezt egyedül ő nem tudja megvalósítani.

A Valve az elmúlt években nem igazán volt aktív, ha játékfejlesztésről volt szó, így kizárt, hogy Wolpaw vágyai meghatnák a vezetőséget, mindenesetre nem lenne rossz, ha a csapat valamilyen formában végre hozzányúlna ehhez a klasszikus sorozatához is.

2.
2.
KopyAti
Akkor már egy Half Life 3-at is kalapálhatnának! Asszem' bili-kéz efektusom van.
1.
1.
Matt8888
Valóban szuper lenne, ha lenne egy záró része
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...