Sherlock Holmes: Chapter One - PlayStation 4-re megjelenik, Xbox One-ra nem

  • Írta: gorien
  • 2022. április 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Frogwares még a fejlesztés alatt belátta, hogy a Chapter One-t nem fogja tudni egyszerre előző és újgenerációs gépekre is kiadni. A további terveknek azonban útjába állt a háború: csak PS4-re fog tényleg megjelenni a játék.

A Sherlock Holmes: Chapter One-nal tavaly a Frogwares egy eddig nem ismert módon engedett betekintést a híres nyomozó fiatalkorába és korai ügyeibe, amelyeket Cordona szigetén kergetett. Azt már a munkálatok alatt elismerte az ukrán stúdió, hogy túl nagy falat számára egyszerre az előző és az újgenerációs konzolokra leszállítani a játékot, így a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változat megjelenését későbbre ígérték.

Ezen kiadások körül túl nagy volt a csönd az utóbbi időben, ezért a csapat ma tiszta vizet öntött a pohárba: az ukrán-orosz háború alaposan áthúzta a számításaikat, ezért nem adtak életjelet magukról. A Frogwares posztjából kiderül, hogy PlayStation 4-re meg fog jelenni a Chapter One, sőt már április 28-án izzíthatjuk is a Sony-konzolt a nyomozáshoz, ám az Xbox One-tulajok hiába várnak, azt a változatot ugyanis kénytelen voltak meghatározhatatlan ideig elhalasztani.

Ez szigorúan véve nem jelenti azt, hogy minden reményt feladtak az Xbox One-os port kapcsán, de elég valószínű, hogy azon a platformon sosem válik játszhatóvá a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...