WRC Generations - így búcsúzik a Nacon a sorozattól

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Nacon és a Kylotonn legújabb és egyben utolsó WRC-játéka, a WRC Generations. Az új rész hibridekkel és egy új kompetitív játékmóddal várja a rajongókat többek között.

Bemutatkozott a WRC Generations, amely október 13-án jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, később pedig PC-re és Nintendo Switchre is elérhetővé válik majd. Az új rész egyúttal a Nacon és a Kylotonn utolsó WRC-játéka, a jövő évtől ugyanis a Codemasters használhatja a licencet.

Az idei epizód természetesen felvonultatja az aktuális szezon összes csapatát, valamint jó pár legendás verdát is irányíthatunk majd, de újdonságokra is számíthatunk, például hibrideket is kivihetünk a pályára. Ezeknél különösen ajánlott lesz a terephez igazítanunk a motort, hiszen az akkumulátor kímélése kulcsfontosságú lesz a verseny során. További extra tartalmak is várhatóak, a svédországi helyszín például teljesen megújul.

Ami a többjátékos mókát illeti, itt az úgynevezett Leagues módnak örülhetünk majd, ahol a hasonló képességű játékosokkal mérhetjük össze a tudásunkat, a célunk pedig az lesz, hogy minél magasabbra másszunk a ranglétrán. Annak is örülhet most már a közösség, hogy a saját készítésű matricadíszítéseinket meg is oszthatjuk másokkal.

1.
1.
semike
Miért kell ebbe a sz@rba minden alkalommal bejelentkeznem?!?! Aaaaaaaaaggrgrgggrg

Naszóval…:
Ugyanaz lesz mint eddig, jó-jó de ha előveszem a DirtRally-t egyből félreteszem a WRC-t…..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...