Évfordulós weboldalt indított a Capcom a Dragon's Dogmának

  • Írta: gorien
  • 2022. május 24.
  • Hír
Link másolása
Tíz évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Japánban a Dragon's Dogma, és ennek megünneplésére fellőtt egy weboldalt a Capcom. Vajon készülnek mással is a születésnapra?

Már kereken tíz éve, hogy a Capcom piacra dobta a Dragon's Dogmát, ami első körben PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg. Egy éven belül már érkezett is a feljavított Dragon's Dogma: Dark Arisen, ami az eredeti platformokon túl az évek alatt eltalált PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is.

A Gransys mágikus világába kalauzoló játék születésnapjára a Capcom élesített egy weboldalt, amelyen végignézhetjük a cím idővonalat egészen a két évvel ezelőtt debütáló netflixes sorozatig, illetve találhatunk egy üzenetet a játék rendezőjétől, Hideaki Itsunótól is: „Köszönjük, Arisenek, hogy fegyver ragadtatok, és szembeszálltatok a lehetetlen kihívásokkal, amelyeket elétek gördítettünk. Örökre hálásak leszünk az éveken át tartó támogatásotokért, és reméljük, hogy csatlakoztok hozzánk a Dragon's Dogma jeles megünneplésében.”

Habár az oldal egyelőre ennél többet nem árul el, lehet ez annak a jele, hogy a Capcom készül valamire a címmel kapcsolatban?

1.
1.
Ganzer
Adja az ég hogy bejelentsenek egy második részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...