Meghosszabbítják a Babylon’s Fall közelgő szezonját, míg átértékelik a játék jövőjét

  • Írta: RangerFox
  • 2022. május 25.
  • Letöltés
Link másolása
A kiadó nem mond le a hányattatott rajtot vett játékáról, de átértékeli a játék jövőjét. Hamarosan érkezik a The Light of Aaru címet viselő második évad.

A Square Enix és a Platinum Games sem elégedett a Babylon's Fall eladásaival, ennek ellenére az ígéretüknek eleget téve a játék hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy május 31-én érkezik a játék új Seasonje, a The Light of Aaru.

Az eredetileg három hónaposra tervezett szezon hosszát kitolták, így egészen november 29-ig fog tartani. Ennek hátterében az áll, hogy a stúdió átértékelhesse a játék jövőjét, és a fejlesztők több időt kapjanak a jövőbeni tartalmak fejlesztésére.

A következő évad során új sztorifejezetekkel bővül a játék, továbbá új Battle Pass, egy új frakció és fegyvertípus is elérhetővé válik, valamint számos egyéb tartalomnak örülhetnek a játékosok. Továbbá a nyár folyamán időleges játékbeli eseményeken is részt vehetünk majd. 

Nemrégiben a játék rendezőpárosa, Kenji Saito és Takahisa Sugiyama újfent megerősítette, hogy az eladások ellenére továbbra is támogatni fogják a játékot, továbbá a játékosok visszajelzéseire alapozva szeretnék fenntartani annak live service-jellegét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...