Tengeralatti pályával erősít a Valorant

  • Írta: szlav
  • 2022. június 17.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő héten rajtol el a Valorant legújabb szezonja, amely egy szemrevaló új térképet is hoz magával. A Pearl nevezetű portugál város érdekessége, hogy az egész helyszín egy mélytengeri burában fekszik.

Június 22-én élesedik az Episode 5 Act 1, amely magával hozza a Valorant nyolcadik térképét. A Riot Games művészi brigádja igazán kitett magáért, hiszen a Pearl nevezetű portugál város tényleg egy mélytengeri gyöngyszem, annak ellenére, hogy a pálya története nem túl vidám. A klímaváltozás és a tengerszint emelkedése miatt Portugália egy része víz alá került, a Kingdom Industries azonban egy hatalmas energiapajzzsal megoldást talált a problémára. Vessetek rá egy pillantást!

A Pearl környezete semmiképp sem nevezhető hétköznapinak, a játékmenet szempontjából mért felépítését nézve azonban új pálya jóval visszafogottabb lesz az előző szezonok újdonságainál. A vízalatti városrész ugyanis egy hagyományos, három fő útvonalra osztott térképet tartogat, amelyet a Riot ezúttal nem spékelt meg teleporterekkel, liftekkel, kötélpályákkal vagy szokatlan spawnpontokkal. Jó esély van rá tehát, hogy a Pearl hamar a komolyabb kompetitív szférában is nagy közösségkedvenccé válhat.

1.
1.
Viktor_The_Best
Na ez tok jo szeretek valorantozni :). Gondoltam hogy 3 operator utan mar egy uj map fog jonni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...