Még a nyár folyamán megjelenik a Despot's Game

  • Írta: gorien
  • 2022. június 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Talán az auto-battlerek már messze maguk mögött hagyták a trendstátuszt, de a Konfa Gamest ez nem tántorította el attól, hogy befejezze saját kísérletét a zsánerben.

2019 az auto-battlerek éve volt. A Dota 2-ből modolt Dota Auto Chess volt az első hógolyó a lavinában, majd szépen mások is rárepültek az eszköz- és egységmenedzselésre épülő, de automatikus harcokat tartalmazó zsánerre. A Blizzard a Hearthstone Battlegrounds-módjával vette ki a részét a divathullámból, a Riot a Team Fight Tacticsszel, és persze sok független cím is próbálkozott nevet szerezni magának.

A Konfa Games által készített Despot's Game ilyen, amit a TinyBuild karolt fel kiadóként, és tavaly együtt korai hozzáférésűvé is tették. Ez az időszak közelít a végéhez, a nyár folyamán ugyanis 1.0-snak minősítik az auto-battlert, ezzel együtt pedig PC-n kívül Nintendo Switchre, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is leszállítják – Xboxon ráadásul már demója is elérhető.

A Despot's Game-ben egy szadista masina véres arénajátékában veszünk részt, ahol kis emberkéket kell terelgetnünk. Felszerelhetjük őket több mint 50 féle fegyverrel (köztük fénykardokkal vagy Oki Doki csápjaival is) és mutációval, a gépi ellenfeleken túl pedig tényleges játékosok csapataival is összefuthatunk a csavaros labirintusban. A végső célunk persze az, hogy minden harcból megerősödve kerüljünk ki, és megdöntsük magát a zsarnok robotot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...