A Riot Games hamarosan monitorozni fogja a Valorant beépített voice chatét

Link másolása
Pár hét múlva adatgyűjtés céljából a Riot Games elkezdi rögzíteni a Valorant angol nyelvű, hangalapú beszélgetéseit.

A Riot Games egy blogposztban jelentette be, hogy július 13-tól az észak-amerikai régióban rögzíteni fogják a Valorant beépített voice chat funkcióját igénybe vevő játékosok angol nyelvű beszélgetéseit. Az ötletet egyébként még tavaly vetette fel a cég, akkor meg is változtatták a játékaik felhasználói feltételeit, hogy erre lehetőségük legyen. A felvételeket moderátorcsapat fogja igénybe venni a bejelentések ellenőrzésekor. Egyelőre csak a rendszer felkészítése a céljuk, hogy a későbbiekben más régiókban is bevezethessék a funkciót.

Természetesen megnyugtatták a játékosokat, hogy a beszélgetések felvételeit kizárólag a jelentések kiértékelésekor fogják felhasználni, a döntéshozatal után pedig azonnali hatállyal törlik azt a rendszerből (ahogy eddig is tették az írott chatelőzményekkel). Egyelőre még fejlesztik a rendszert, hogy minél nagyobb hatásfokkal tudja kiértékelni a hangalapú beszélgetéseket, továbbá még fel kell készíteniük azokra az esetekre is, amikor az elemzés hibásan értékel egy-egy beszélgetést. 

2.
2.
Viktor_The_Best
A magyar nyelvet miert nem monitorozzak??? Mi is sokat szoktunk karomkodni :)
1.
1.
Faint1993
Reménykedtem hogy ezt eddigis csinálták. Azért kerülöm a VC-t már jó ideje, mert nincs kedvem a 14évesek vijjogó anyázását hallgatnom amikor nem találok el valakit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...