Jövőre kap remake-et a Lollipop Chainsaw

  • Írta: szlav
  • 2022. július 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A múlt hónapban már hallottunk hasonló híreket, mára azonban hivatalossá vált: 2023-ban modern remake-et kap Suda51 eszement zombis játéka, a Lollipop Chainsaw.

Yoshimi Yasuda a frissen alapított Dragami Games élén a múlt hónapban már elárulta, hogy valamilyen formában visszatér majd a Lollipop Chainsaw, miután megvásárolták az IP jogait a Kadokawa Gamestől. Nos, nem kellett sokat várnunk a hivatalos bejelentésre, ma ugyanis a veterán producer hivatalosan is megerősítette, hogy 2023-ban kap komplett remake-et a pomponlányos zombidaráló, így ünnepelve némileg megkésve a játék tizedik évfordulóját.

A játék újrázását részben a Lollipop Chainsaw eredeti készítői, részben pedig egy csapat új tehetség fejleszti majd, a stúdió célja pedig az, hogy élethűbb, modern köntösben keltsék életre a régóta hanyagolt franchise-t. Habár a vizuális tuning remekül hangzik, a kultjáték legnagyobb rajongói számára valószínűleg szomorú hír, hogy a remake jórészt vadiúj soundtrackkel érkezik majd. A Dragami Games elárulta, hogy ennek a döntésnek a hátterében a licencelt zeneszámok jól ismert körülményessége áll.

1.
1.
crytek
Remélem multiplatform lesz és mindenre jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...