Test Drive Unlimited: Solar Crown - friss képeken Hongkong

  • Írta: szlav
  • 2022. július 8.
  • Képek
Link másolása
A Nacon Connect rövidke teasere után további látnivalókkal jelentkezett a Test Drive Unlimited: Solar Crown. Az alfaverzióból kiollózott screenshotokon a versenyjáték környezetét csodálhatjuk meg.

Valljuk be, a Test Drive Unlimited: Solar Crown legutóbbi előzetese hagyott némi kívánnivalót maga után, így a Nacon és a Kylotonn most egy csokornyi tájképpel kárpótolnak bennünket. A gameplay nélküli előzetes és a 2023-as megjelenési dátum arról árulkodik, hogy a nagyszabású versenyjátékra még bőven ráfér a fejlesztés, a jelenlegi alfaverzióból kiemelt képeken azonban már most remekül fest a hongkongi környezet.


Habár a Test Drive Unlimited: Solar Crown kereken két évvel ezelőtt mutatkozott be, egyelőre meglepően keveset tudunk a játékról. A fejlesztők annyit már elárultak, hogy a fényűző luxusautókra fókuszáló cím a hongkongi szigetekre a kalauzolja a Solar Crown klub tagjait, ahol a hírnév és a stílus éppen annyira fontos, mint a versenyeken elért első helyezés. Reméljük, hogy hamarosan élesben is megmutatja magát a játék.

9.
9.
Őrnagy
#7: A Flatout 2 számomra duplán volt király. Először a játékélmény miatt, másodszor a zenék miatt. Egy csomó stoner bandát ismertem meg általa. Kurvajó volt, hogy játék közben kiírták az épp játszott szám címét és előadóját. Bár a vezetési élmény pont a száguldásról szólt, nem az erőlködésről, mégis nagyon bejött.
8.
8.
Merőkanál
#4: Az NFS akkor kb a fénykorát élte semmi sem tudta lenyomni de nem volt egy rossz játék ! Ahogy a BLUR sem
7.
7.
FrankBlack
#6: Én mindig is azt szerettem az autós játékokban amikor 65-el erőlködök, csúszkálok a kanyarokban egy hátsó kerekes, általában régi amcsi veterán autóval. A csoki0619 által emlitett Jucied első részét is nagyon szerettem, meg mindent amivel igy tudok menni.
Nagy kedvencem volt a Flatout 1-2, aztán a Wreckfest. Bár nekem inkább az open world jön be.

6.
6.
Őrnagy
#5: Számomra totál meglepetés, hogy más is szeretne kicsi, gyenge, hétköznapi autóval erőlködni , de örülök neki.
Ja, az autóversenyek másik sarokköve nekem a nyílt világ : engem kimondottan idegesít. Úgyhogy ez nem az én játékom.
5.
5.
Grota333
A képek alapján az már biztos, hogy nem a grafikán, vagy a sokszínűségen fog múlni, mert számomra ez abszolút hangulatos,változatos helyszínnek tűnik, látszik, hogy a fejlesztők próbálják izgalmassá és egyedivé tenni.
Külön tetszik, hogy pl az utolsó képen az aszfalton látszik, hogy foltozott,nem minden út egysíkú, ha jól látom off-road utak is lesznek, innentől már csak a játékmenet változatossága és a vezetés valós mechanikája, élvezhetősége fogja eldönteni, hogy valóban jó játék lesz-e.
Ahogy az előző hozzászólók is említették, szerintem is rengeteget dobna az élményen, ha először egy teljesen átlagos olcsó járművel kezdenénk, azt lehetne fejlesztgetni, majd csak a játék későbbi részén jutnánk hozzá komolyabb sportkocsikhoz.. :) Nagyon kíváncsi leszek! Magas a léc..
4.
4.
scott84
#2
A Juiced egy méltatlanul elfeledett nfs klón volt,szerettem!!
3.
3.
Őrnagy
#2: Sajnos nem ismerem. Pedig régebben minden autóversenyt kipróbáltam. Mondjuk csak 2008tól játszom, előtte inkább mással ütöttem el az időmet. De attól eltanácsolt az orvosom...
2.
2.
csoki0619
#1: Hát igen, a régi szép idők. Underground 2-be Peugeot 206-ot szarrá húzva, a felismerhetetlenségig tuningolva.
Volt még egy fasza kis autós játék, amiben volt rengeteg ilyen kis autó, Juiced 2 nemtom valakinek mond e valamit? Fasza kis game volt az is.
1.
1.
Őrnagy
Engem inkább valami 1.3 benzines Suzuki érdekelne. Kicsit sok nekem ez a luxus. 65-tel szeretnék ereőlködni a játék első 10 órájában, hogy aztán vehessek valamit, ami bírja a 110-et. De hát ez manapság nem divat, sajna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...