Több mint 50 ezren töltötték le eddig a Skyrim multiplayer modját

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 10.
  • Letöltés
Link másolása
Még mindig hatalmas népszerűségnek örvend a Bethesda 2011-ben kiadott játéka, melyet a felhasználók által készített modok még jobbá tesznek.

A hír megírásának pillanatában már több mint 57 ezren töltötték le a Skyrim legújabb PC-s modját, a Skyrim Together Rebornt, mely segítségével afféle mini-MMO-vá varázsolhatjuk a játékot. Eredetileg 2-8 fős co-op mókának szánták a készítők a modot, viszont 30 játékossal is tesztelték, és remekül működött. A mod ugyan csak tegnap jelent meg a NexusMods oldalán, de így is több mint 50 ezren töltötték már le. Viszonyításként a második legnépszerűbb közelmúltban hozzáadott modot "csupán" 30 ezren töltötték le egy hónap alatt.

A fenti videó részletesen bemutatja, hogyan telepítsük és használjuk a modot. A telepítéshez a Skyrim Special Edition 1.6-os verziójára lesz szükséged, és egyelőre nem támogatja se a Skyrim VR-, se a játék korábbi verzióit. A multiplayer során a játékosok közösen teljesíthetik a játék küldetéseit, és az előrehaladás is megosztódik köztük. Ugyan a mod még nem tökéletes, érdekes bugokat tud eredményezni, de a fejlesztők ígérik, hogy mihamarabb javítják azokat. Mindenesetre a Skyrim Together Reborn egy nagyszerű közösségi mod, mely új színt visz a Bethesda játékába.

2.
2.
Heldengeist
Valami ilyesmi kellett volna F76 helyett is. Egy Coop mód. Mondjuk ahhoz meg egy játékosnak is túl könnyű és 30 játékos fölösleges, ha egyszer a dungeon-ök még 2-nek is szűkek.

Lehetőség viszont van benne. Kíváncsi vagyok, hogy hogyal oldják meg benne például a guild questeket és a polgárháborút. Nem lenne rossz, ha a résztvevők közül csak egy lehetne guild master és a polgárháborúban is állhatnának a játékosok ellentétes oldalon, de oda az utóbbit teljesen újra kéne írni.
1.
1.
Hab
Ha a questelés tényleg megoldódott, akkor itt az ideje kipróbálnom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...