A Nintendo figyelmeztet: ne használjuk a Switchet ott, ahol túl nagy meleg van

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 13.
  • Hardver
Link másolása
A héten Magyarországon is visszatér a kánikula, így abszolút időszerű lehet a Nintendo figyelmeztetése: a cég szerint ne használjuk olyan helyen a Switchet, ahol túl nagy meleg van, mert a készülék túlmelegedhet.

A héten Magyarországon is visszatér a kánikula, így gondoltuk, beszúrjuk ide a Nintendo japán Twitter-oldalán közzétett figyelmeztetést: óvakodjunk attól, hogy túl nagy melegben használjuk a Switchet, továbbá igyekezzünk szabadon hagyni a konzol szellőzőnyílásait, ellenkező esetben túlmelegedhet a gép.

Egészen pontosan azt javasolják a kiotóiak, hogy olyan helyen játsszunk a konzollal, ahol a hőmérséklet 5 és 35 Celsius-fok között marad (ergo a hűtőházakat is érdemes elkerülni), valamint ügyeljünk arra, hogy a gép tetején és hátán lévő szellőnyílásokat ne takarja le semmi, és a ventilátor gond nélkül áramoltathassa a levegőt.

3.
3.
Unknown
#1: Ez azért egy picit túlzás, én személy szerint jobban elvagyok a Switchel mint pl az Xboxokkal vagy akár a PS-el. Annak aki ez bejön annak megéri az árát, annak akinek meg nem annak van választása bőven. Valahogy az exkluzívok is jobban lekötnek mint az Xbox GP termékek sokasága, vagy a PS Exkluzívok(!). De tény hogy annak akinek ez egy konzol a sok közül, annak drága lehet, de a célközönségnek viszont ennyit szimplán megér.
2.
2.
habo
Túlárazott ez tény,de nem fos!
Nekem nagyon jó hogy tudok magammal vinni egy kis konzolt,az asztali meg hagy pihenjen otthon.
1.
1.
logic5
Remélem a deck kinyírja végre ezt a túlárazott fost!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...