Kivezetik a BioWare-pontokat, ingyenessé válik néhány DLC

  • Írta: szlav
  • 2022. július 15.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts úgy döntött, hogy végleg elbúcsúznak a BioWare Points rendszerétől. A digitális valuta kivezetésével számos DLC ingyenessé válik az Origin platformján.

Sosem volt túl népszerű koncepció a BioWare Points, az EA azonban egészen mostanáig támogatta a kifejezetten csak BioWare-játékok digitális bővítményeire váltható prémium valutát. Habár a kiadó már rég felhagyott azzal, hogy ilyen extra lépésekkel csalogassa elő a játékosok bankkártyáját, a PC-s Origin kliensen továbbra is BioWare-pontok vásárlásával juthattunk hozzá számos nagyszerű szerepjáték kiegészítőihez.

Október 11-én azonban mindez véget ér, az EA felhagy a BioWare Points rendszerével, ezzel pedig számos játékos jól járhat, ugyanis ingyenessé válnak azok a DLC-k, amelyeket korábban csakis így vásárolhattunk meg az Originen. Ez érinti a Dragon Age: Origins, a Dragon Age II, a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 legtöbb kiegészítőjét. Egyelőre úgy néz ki, hogy csupán a Mass Effect 3 multiplayeres csomagjai maradnak lakat alatt, melyeket a továbbiakban kizárólag a játékon belül megszerezhető kreditekkel oldhatunk fel.

Természetesen a korábban megvásárolt, de el nem költött BioWare-pontok nem vesznek el, ezeket a játékosok október után is elkölthetik majd. A stúdió hozzátette, hogy a fenti változtatások nem érintik a különböző játékokban fellelhető egyéb prémium valuták (Crystal, Platinum) vásárlását.

9.
9.
I am asifaa.com i here to read your wonderful post. Keep update more good idea with us.
8.
8.
Heldengeist
#7: Lehet, hogy csak Xboxon nem lenne? Rémlik, hogy volt egy kis fennforgás, hogy az egyik single achihoz kellett a multit is játszani és már megszerezhetetlen. De lehet, rosszul emlékszem.
7.
7.
szlav
#5: A régi alapkiadásokra vonatkozik. Én úgy tudom, hogy a ME3 multi még fut, de nem mernék megesküdni rá. A remasterben nincs egyáltalán multiplayer.
6.
6.
crytek
#5: Ez a sima alapra vonatkozik... Az új legendary kollekcióban minden benne van (asszem egy kivétellel)
5.
5.
Heldengeist
Mármint ez a Mass Effect Remasterekre vonatkozik? Mert úgy rémlik a Mass Effect 3 multit évekkel ezelőtt lelőtték.
4.
4.
crytek
#2: Originbe belépsz és ott lesz a Mass Effect és vagy dragon age (attól függ melyikhez akarod a dlcket) oldalakon belül egy extra content fül. Ott fel lesznek sorolva a dlc-k és ami free az lesz ott GET IT

De dragon agenél nekem összesnél hibát ír...Mass Effecthez meg feleslegesek mivel megvan a Legendary kollekció abba benne van minden (talán egy nincs)
3.
3.
hedzsooo
Kar hogy nem a jatekaik megjelense elott/vagy kozvetlen utan bejelentett DLC-hegyeket/Game-Passokat vezetik ki, es adnanak ki ujra egesz jatekokat, tartalmak kivagasa nelkul, korrekt aron. Na, persze EA, Ubisoft, Activision-Blizzard, stb. is csatlakozhatna akkor mar hozzajuk ezen a teren 1bol... Szep alom. :)
2.
2.
Shao Kahn
Ja és a számítógépes interneten keresztüli fizetéshez sem értek, tehát így sem tudnék Dlc-t szerezni. Tehát szépen kérek bárkit itt, hogy ha tudja honnan lehet majd ingyen letölteni őket, az árulja el!
1.
1.
Shao Kahn
Nekem megvan a dragon age origins alapjáték a számítógépemen, de mindig is vágytam a dlc-ire, de sosem tudtam megszerezni, mert nem értettem a bioware pontokhoz. Tehát a jövőben lehetséges lesz ingyen megszereznem a dlc-ket, úgy hogy az alapjáték angolul fenn van a gépemen? Hozzácsatolhatom őket? Nagyon örülnék neki, kérek szépen tanácsot, ez fontos lenne nekem! Konkrétan honnan lehet majd letölteni a dlc-ket? Az originről?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...