Ezt tudja PC-n a Marvel's Spider-Man Remastered, befutott a gépigény is

  • Írta: szlav
  • 2022. július 20.
  • Gépigény
Link másolása
A jövő hónapban végre PC-re is megérkezik az Insomniac Games fantasztikus Pókember-játéka. A számítógépes tábor egy igazán nagyszerű, technikai extrákkal telepakolt portnak örülhet.

PlayStationön már hatalmasat hódított, augusztus 12-én pedig PC-re is beleng New York hálószövője. A Marvel's Spider-Man számítógépes átirata a Remastered alcímet viseli, vagyis papíron a PS5-ös kiadáshoz hasonló újdonságokra számíthatunk, a gyakorlatban azonban a PC-s változat minden eddiginél nagyobb szabadságot biztosít majd technikai fronton.

A ray-tracinges tükröződések és felturbózott árnyékok mellett az NVIDIA DLSS és DLAA funkcióit is támogatja majd a játék, ezzel javítva a teljesítményt és az élsimítást. Az ultraszéles monitorok tulajdonosai is örülhetnek, hiszen akár 48:9-es méretarányban is megcsodálhatjuk New Yorkot, a framerate-et pedig addig húzhatjuk, amíg a vas engedi. További bónusz, hogy a PC-s verzió is támogatja majd a DualSense kontroller haptikus rezgését és adaptív ravaszait, ezekhez a funkciókhoz azonban vezetékre kell dugnunk az irányítót.

A rendszerkövetelményekért csekkoljátok le az alábbi táblázatot:

9.
9.
nemfontos
#1: Én jóval hamarabb rauntam. De ez azért is lehet mert a szuperhosos pizsamában ugrálós történetek nem nagyon kötnek le... Ezt azért kezdtem el mert a harc érdekes benne.. Egy darabig.
Most a macskát csinálom.. Az viszont fantasztikus. Meg a ys viii ami szintén.
7.
7.
xanatos0911
#6: “…legalább kiderült a platina csak egy unalmas időhuzó szarság ennél és csak kb rombolja a játék megítélését.”

Egyetlen játék megítéléséhez sem kell a platina achievement. A platinát azért csinálja meg az ember, mert már megítélte az adott játékot és annyira tetszik neki, hogy úgy dönt végigviszi másodszor is.
6.
6.
crytek
#2: Mivel ez az egyetlen a munka után ami érdekel nehéz lenne nem ezt tennem. És mint többször írtam szeretem a könnyű acsikat. Ez is az volt csak ez hosszabb kivitelben. Már megszoktam AC Syndicateben is az utolsó 10 óra csak a szedegetés volt a térképen...

cyberstaker:

Mivel ki lett így nyilván nem. De nem is baj mert legalább kiderült a platina csak egy unalmas időhuzó szarság ennél és csak kb rombolja a játék megítélését. Ez a fő sztori kb 14 órája ha egybe letolja az ember még ok ott abba kellett volna hagyni semmi más szarság a térképen... De ezek teletették ugyanazokkal az ismétlő küldikkel amikből persze 80 ezer volt mire minden megcsinálsz. Szóval felejtős..
5.
5.
cyberstaker
#1: És biztos úgy platináztad ki, hogy csak a fősztorit nyomtad :)
3.
3.
hedzsooo
Amugy mire kell a 32GB RAM majd neki? Pont annyi van jelenleg de ezek szerint jovore mar duplazhatom is majd, bakker... :D XD

Kivancsi vok mi kell majd neki max. grafikahoz, osszes effekthez de 4K helyett csak Full HD-ben, 60FPS-el.
2.
2.
hedzsooo
#1: Jol raerhetsz, ha a szamodra nem nagy szam jatekot is kiplatinazod...
1.
1.
crytek
Kiplatináztam ,de amúgy nem nagy szám. Kizárólag a fősztorit kell nyomni és akkor nem unja magát halálra az ember..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...